Η αποκάλυψη του Τσιρίλο για την Ασημακοπούλου: «Έκανε σαν τρελή, δεν μπορούσα να την ηρεμήσω» (vid)

Η αποκάλυψη του Τσιρίλο για την Ασημακοπούλου: «Έκανε σαν τρελή, δεν μπορούσα να την ηρεμήσω» (vid)

Μια απίστευτη ιστορία για τη σχέση του με την Έλενα Ασημακοπούλου την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή "Celebrity travel" του Νίκου Κοκλώνη και ταξίδεψαν μαζί του στην Αγία Πετρούπολη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε προσωπικές ιστορίες που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Μία από αυτές ήταν όταν ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και η ηθοποιός ήταν έγκυος. Όπως αποκάλυψε ο 41χρονος, ένα βράδυ, η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική και… αναγκάστηκε να ταξιδέψει με το αυτοκίνητο στην Αθήνα, για να μείνει μερικές ώρες μαζί της μέχρι να ηρεμήσει.

«Έπαιζα στον ΠΑΟΚ, ήταν κάποιες ημέρες που δεν μπορούσα να την ελέγξω, ήταν έγκυος, ήταν σαν τρελή. Δεν μπορούσα να την ηρεμήσω με τίποτα από το τηλέφωνο, έλεγε ακατανόητα πράγματα. Τέλειωσα την προπόνηση και είχα πάλι το απόγευμα της επόμενης ημέρας, προσπάθησα να την ηρεμήσω αλλά μου έλεγε διάφορα δίχως λόγο και αιτία. Παίρνω το αυτοκίνητό μου, οδηγώ 500 χλμ να πάω στην Αθήνα, έμεινα μαζί της 4-5 ώρες και το πρωί επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη γιατί είχα προπόνηση το απόγευμα», θυμήθηκε ο Τσιρίλο.

Δείτε το απόσπασμα…