Έλληνας σε όλα του ο Ζέκα! (pics)

Έλληνας σε όλα του ο Ζέκα! (pics)

Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του και ο Κάρλος Ζέκα αυτά τα έξι χρόνια που έμεινε και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Τριφυλλιού έγινε και ο ίδιος Έλληνας. Επαγγελματίας πάντα, μέχρι τη τελευταία στιγμή που η καριέρα του πλέον τον οδηγεί στη Κοπεγχάγη για να αγωνιστεί με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Δανίας. 

Έζησε στην Ελλάδα ένα μικρό μεν κομμάτι της ζωής του, αρκετά μεγάλο όμως για να περάσει στο αίμα του η ελληνική κουλτούρα, φιλοσοφία και ευαισθησία που θα την κουβαλάει πάντα μέσα του. Έπαιξε με το εθνόσημο στη φανέλα, έκανε το καθήκον του βάζοντας το γκολ στην αναμέτρηση με το Βέλγιο και τέλος πέρασε από το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να χαιρετήσει συμπαίκτες και ανθρώπους της ομάδας που έζησε και αγωνίστηκε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Άφησε λοιπόν μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα τους συνεργάτες του από την ομάδα και αποχώρησε.

Κλείνοντας το αγωνιστικό του κομμάτι όμως στην Ελλάδα, ο Ζέκα δεν κλείνει τη πόρτα του σε αυτή, καθώς πίσω του αφήνει έστω και λίγο, ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, που είναι η Ιωάννα Αλεξανδρή.

Η Ιωάννα τον τελευταίο χρόνο είναι η σύντροφος της ζωής του την οποία θα αποχωριστεί προσωρινά, καθώς οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις ως αεροσυνοδός, δεν της επιτρέπουν να τον ακολουθήσει στη νέα του πατρίδα. Τα πλάνα όμως του ζευγαριού είναι, στο άμεσο μέλλον να βρεθεί τρόπος, να είναι πάλι μαζί και να συνεχίσουν τη ζωή τους, από το σημείο που την άφησαν. Άλλωστε όπως προείπαμε ο Ζέκα πλέον νιώθει Έλληνας και θέλει τη σύντροφο του στο πλάι του, όπως ήταν και εδώ στην Ελλάδα. Η Ιωάννα δεν έλειπε ποτέ από τις κερκίδες της Λεωφόρου όπου αγωνιζόταν ο Κάρλος και το ίδιο έκανε και στο τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική, που χάρηκε μαζί του, όταν πέτυχε το γκολ.

Ο… Κάρολος Ζέκα φεύγει ως Έλληνας στη ψυχή και έχοντας μια Ελληνίδα στη καρδιά, την οποία θα έχει σίγουρα πλάι του, αφού δεν υπάρχει τίποτα "μακριά" για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται.

GALLERY