Το σοκαριστικό βίντεο με παίκτες της Άρσεναλ να πέφτουν ημιλιπόθυμοι μετά από χρήση "hippy crack"

Το σοκαριστικό βίντεο με παίκτες της Άρσεναλ να πέφτουν ημιλιπόθυμοι μετά από χρήση "hippy crack"

Η "Sun" έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα video με επτά παίκτες της Άρσεναλ να κάνουν χρήση αερίου γέλιου, να πίνουν σαμπάνιες και βότκες. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση φαίνεται ο Γκεντουζί.

Επτά ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ ξεσάλωσαν τον περασμένο Αύγουστο σε κλαμπ του Λονδίνου, κάνοντας χρήση "hippy crack" (το γνωστό και ως αέριο γέλιου) και πίνοντας πανάκριβες σαμπάνιες και βότκες.

Κανείς όμως από τους επτά «κανονιέρηδες», Λακαζέτ, Μιχιταριάν, Γκεντουζί, Μουστάφι, Ομπαμεγιάνγκ, Κολάσινατς και Οζίλ δεν είχε φανταστεί ότι με το συγκεκριμένο πάρτι θα γίνονταν πρώτο θέμα στην Αγγλία και σε όλο τον πλανήτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι Οζίλ, Γκεντουζί κάνουν χρήση του αερίου και έπειτα καταρρέουν στους δερμάτινους καναπέδες! Επίσης, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο πάρτι των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ βρέθηκαν και 70 κοπέλες.

Μία εξ αυτών μίλησε στο βρετανικό Μέσο και δήλωσε σοκαρισμένη όταν έβλεπε κουτιά με "hippy crack" να έρχονται στον prive χώρο του κλαμπ για τους αθλητές, οι οποίοι μάλιστα φέρονται να έκαναν λογαριασμό 34.000 ευρώ!