Συγκλονίζει ο Ινιέστα: «Ευχόμουν να έρθει η νύχτα για να πάρω το χάπι»

Συγκλονίζει ο Ινιέστα: «Ευχόμουν να έρθει η νύχτα για να πάρω το χάπι»

Είναι από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με τη Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ισπανίας. Ο Αντρές Ινιέστα εξομολογήθηκε τη «μάχη» του με την κατάθλιψη, εξηγώντας ότι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τον καθένα.

Αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ήταν ο Αντρές Ινιέστα ακόμη και στις καλύτερες περιόδους του στη Μπαρτσελόνα, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο νυν άσος της ιαπωνικής Βίσελ Κόμπε.

«Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έρθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ.

Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής. Είχα κατάθλιψη, αλλά όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή στην ζωή μας, έτσι δεν είναι;

Είχα πολλά προσωπικά προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί, επίσης είχα και αρκετά σωματικά προβλήματα, ένιωσα εύθραυστος. Το συναίσθημα του γκολ έφερε όλες τις θετικές λέξεις από το λεξικό».

Όσο για την αποχώρησή του από τους «μπλαουγκράνα», πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να παίζω όλη μου τη ζωή στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήμουν σε θέση να δώσω το 100% μου».