Αντονέλα Καβαλιέρι: Αποκάλυψε γιατί μπήκε τέλος στο love story της με τον Πάουλο Ντιμπάλα

Αντονέλα Καβαλιέρι: Αποκάλυψε γιατί μπήκε τέλος στο love story της με τον Πάουλο Ντιμπάλα

Τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον Πάουλο Ντιμπάλα αποκάλυψε λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η επί σειρά ετών σύντροφός του Αντονέλα Καβαλιέρι.

Ο Αργεντινός άσος και η εντυπωσιακή καλλονή ήταν μαζί πολλά χρόνια και πολλοί πίστευαν πως αυτή η σχέση θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έχει ήδη βρει αντικαταστάτρια, την τραγουδίστρια Οριάνα Σαμπατίνι.

Η 23χρονη πρώην σύντροφος του Ντιμπάλα παραχώρησε συνέντευξη στο "Canale 5" και εξήγησε για ποιο λόγο μπήκε τέλος στο ειδύλλιο της με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της «Μεγάλης Κυρίας».

«Γνωριστήκαμε στην Αργεντινή στα 18 μας χρόνια όταν δεν ήταν ακόμα διάσημος. Εγώ σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο. Στο διαδίκτυο κάθε ημέρα έβγαινε η είδηση για μία διαφορετική γυναίκα. Εκείνος έλεγε ότι έπρεπε να συνηθίσω σε αυτή την κατάσταση. Προδοσία; Δεν τον είδα ποτέ με άλλη γυναίκα, οι φίλες μου που μου έλεγαν πως τον έβλεπαν κάθε φορά με άλλη.

Δεν τον άφησα εγώ, ήταν μία απόφαση που την πήραμε από κοινού. Συνέβη φέτος τον Μάρτιο», τόνισε αρχικά στη συνέντευξή της η Καβαλιέρι και πρόσθεσε:

«Το γεγονός που έφερε το τέλος ήταν όταν πήγε στο Τορίνο το 2015. Αισθανόμουν μόνη, δεν μιλούσα ιταλικά, μου έλειπε η οικογένειά μου και ο Πάουλο δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση. Διάβαζα επίσης κάθε ημέρα για ένα φλερτ του μέσω του ίντερνετ και άρχισα να πιστεύω ότι με πρόδιδε. Δεν έχω τις αποδείξεις αλλά είμαι σίγουρη ότι με έχει προδώσει.

Είχα επίσης παράπονο ότι δεν μου αφιέρωσε ποτέ ένα γκολ. Και εκείνος έβαζε πολλά γκολ, πάρα πολλά...».

paoulo