Ρονάλντο είναι αυτός! Ξόδεψε 31.000 ευρώ για να πιει κρασί

Ρονάλντο είναι αυτός! Ξόδεψε 31.000 ευρώ για να πιει κρασί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το χρήμα δεν το λογαριάζει τα δυο της μάτια σαν κοιτάζει! Ο Πορτογάλος άσος έμεινε σε σουίτα, πληρώνοντας 10.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ ξόδεψε 31.000 ευρώ για δύο μπουκάλια κρασί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κάνει διακοπές στο Λονδίνο μαζί με την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τον πρωτότοκο γιο του, Κριστιάνο τζούνιορ. Πρώτα παρακολούθησε τένις στους τελικούς Atp και στη συνέχεια συνόδευσε την καλή του στην Βασιλική Όπερα για το μπαλέτο «La Bayadere».

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «The Sun» ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, έμεινε σε μια σουίτα, πληρώνοντας 10.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση στο Bulgari Hotel, ενώ ξόδεψε 31.000 ευρώ για δύο μπουκάλια κρασί, σε ένα πολυτελές εστιατόριο: 20.000 ευρώ για το Richebourg Grand Cru, ένα από τα πιο ακριβά κρασιά στον κόσμο και 11.000 ευρώ για το Pomerol Petrus του 1982.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ των γηπέδων γευμάτισε επίσης στο «Zela London», καθώς χρηματοδοτεί την αλυσίδα των εστιατορίων, την οποία έχει μαζί με τον τενίστα, Ραφά Ναδάλ και τον τραγουδιστή, Ενρίκε Ιγκλέσιας.