Πρωτοψάλτη σε Αντετοκούνμπο: «Σας αγαπάμε. Το δηλητήριο του ρατσισμού δε μπορεί να σας κάνει τίποτα»

Πρωτοψάλτη σε Αντετοκούνμπο: «Σας αγαπάμε. Το δηλητήριο του ρατσισμού δε μπορεί να σας κάνει τίποτα»

Την στήριξη και την αγάπη της στην οικογένεια Αντετοκούνμπο εξέφρασε με μήνυμά της κάτω από την ανάρτηση του Γιάννη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση του στο Instagram πήρε θέση για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Τάκη Τσουκαλά ο αδερφός του, Θανάσης, και αμέσως δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν το μήνυμά του στο Instagram και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η γνωστή τραγουδοποιός ανέφερε στο σχόλιο της: «Προς την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Σας αγαπάμε, σας εκτιμούμε βαθύτατα και είμαστε υπερήφανοι που είσαστε Έλληνες και εκπροσωπείτε επάξια την Ελλάδα. Με την άψογη συμπεριφορά σας όχι μόνο στα «παρκέ» του αθλητισμού αλλά και στην κοινωνία. Αλλάξατε πολλά «μυαλά». Το δηλητήριο του ρατσισμού δε μπορεί να σας κάνει απολύτως τίποτα γιατί έχετε ποτιστεί με το αντίδοτο της αγάπης μας.

Συγχαρητήρια για τη στάση σας, χρυσό μετάλλιο και στους γονείς σας ιδιαίτερα στη μητέρα σας που σας μεγάλωσε με αξίας, ευγένεια και φωτεινά συναισθήματα… και είσαστε στην κοινωνία παράδειγμα προς μίμηση. Σας αγαπώ βαθύτατα για όλα αυτά που εκπροσωπείτε».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες…

giann
protopsalti