Τι ανάγκη έχει; Ο Κριστιάνο κάνει χλιδάτες διακοπές και ξοδεύει 9.000 λίρες τη βραδιά για τη διαμονή

Τι ανάγκη έχει; Ο Κριστιάνο κάνει χλιδάτες διακοπές και ξοδεύει 9.000 λίρες τη βραδιά για τη διαμονή

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχασε την ευκαιρία για ένα ταξιδάκι λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Nations League. Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται στο Λονδίνο και διαμένει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εξασφαλίσει άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και να μην αγωνίζεται στα προσεχή ματς με Ιταλία και Πολωνία για το Nations League.

Φυσικά, o άσος της Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της διακοπής και επέλεξε την αγγλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Bulgari» που βρίσκεται στο Knightsbridge του δυτικού Λονδίνου, για να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης έχοντας μαζί του τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τον γιο του Κριστιάνο τζούνιορ.

Οι τρεις τους έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στο ξενοδοχείο και σύμφωνα με τα ιταλικά και τα αγγλικά ΜΜΕ κάθε βραδιά σε αυτό το ξενοδοχείο θα κοστίσει στον 33χρονο επιθετικό το ποσό των 9.000 λιρών!

Οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν δύο μαρμάρινα μπάνια, ηχομονωτικά παράθυρα, σαλόνι ιταλικού στιλ, μίνι ψυγείο και τζάκι.

Ο Κριστιάνο και η οικογένεια του το απόγευμα της Δευτερας παρακολούθησαν από κοντά ATP Finals, με τις μάχες του Ζβέρεφ με τον Τσίλιτς και του Τζόκοβιτς με τον Ίσνερ...

Δείτε παρακάτω το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει ο Κριστιάνο…

KRI
KRIST 1
KRIST
KRIST 4