Η Γουάντα Νάρα κάνει... επίθεση στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Γουάντα Νάρα κάνει... επίθεση στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

H σύζυγός του Μάουρο Ικάρντι έσταξε… φαρμάκι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η γυναίκα και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, υπερασπίζεται τον αρχηγό της Ίντερ απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, στην μάχη για την κορυφή των σκόρερ στην Ιταλία.

Η εκρηκτική Νάρα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα γκολ που έχει πετύχει ο αγαπημένος της στο Καμπιονάτο και έριξε την μπηχτή της στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, η καλλονή από την Αργεντινή βρέθηκε καλεσμένη στην ιταλική αθλητική εκπομπή «Τiki Taka» και υπερασπίστηκε τον καλό της, Μάουρο Ικάρντι, τονίζοντας πως έχει σημειώσει τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας παίξει τρία ματς λιγότερα.

«Ο Μάουρο δεν έχει παίξει σε τρία ματς και έχει έξι γκολ, όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε αρχικά η σέξι Γουάντα και συνέχισε στάζοντας… φαρμάκι για τις επιδώσεις του Πορτογάλου: «Θα ήθελα πολύ να δω τον Ρονάλντο να κάθεται ήσυχα στον πάγκο της Γιουβέντους όταν αυτή βάζει πέντε τέρματα και αυτός θα μπορούσε να πετύχει τα τρία», συνδέοντας το προηγούμενο ματς της Ίντερ που πέτυχε τρία τέρματα κόντρα στην Τζένοα.