Κατηγορούν τον Μπενζεμά για συμμετοχή σε υπόθεση απαγωγής!

Κατηγορούν τον Μπενζεμά για συμμετοχή σε υπόθεση απαγωγής!

Νέοι μπελάδες για τον Καρίμ Μπενζεμά καθώς κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση απαγωγής! Τι απαντάει ο ίδιος μέσω των social media…

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Καρίμ Μπενζεμά! Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό μέσο Mediapart, ένας ατζέντης ο όποιος εργάστηκε στο παρελθόν για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε καταγγελία στις 8 Οκτωβρίου για απόπειρα απαγωγής που του είχε γίνει την προηγούμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Λέο Ντε Σόουζα κατηγορεί συγγενείς και φίλους του Μπενζεμά ότι προσπάθησαν να τον απαγάγουν μετά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι παραβρέθηκε και ο άσος της «βασίλισσας», καθώς είχε ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα

Το φερόμενο θύμα ισχυρίζεται ότι έγινε απαγωγή και οι φερόμενοι δράστες ζητούσαν 50.000 ευρώ (ποσό το οποίο μάλλον όφειλε) για να τον απελευθερώσουν.

«Πάει καλά ο κόσμος;» έγραψε στο twitter o Μπενζεμά όταν έγιναν γνωστά τα σχετικά ρεπορτάζ.

Ο καταγγέλων επίσης άφησε να εννοηθεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε συμμετοχή στο συμβάν, ωστόσο η αστυνομία μάλλον έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρισκόταν στο αυτοκίνητο, με το οποίο μεταφέρθηκε ο Ντε Σόουζα, ο Μπενζεμά.