Η συγκίνηση του Μέσι στα εγκαίνια ανέγερσης παιδικού αντικαρκινικού νοσοκομείου (vid)

Η συγκίνηση του Μέσι στα εγκαίνια ανέγερσης παιδικού αντικαρκινικού νοσοκομείου (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι παραβρέθηκε στην τελετή έναρξής των εργασιών του νέου παιδικού αντικαρκινικού νοσοκομείου της Βαρκελώνης και συγκινήθηκε.

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο παιδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της Βαρκελώνης, "Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center", το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη κι αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα μαζί με φιλανθρωπικές οργανώσεις κατάφεραν και συγκέντρωσαν το ποσό των 30.000.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός σταρ ήταν παρών στην τελετή έναρξής των εργασιών, την Πέμπτη (18/10), και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βούρκωσε, ενώ βοήθησε τον μικρό Πάου και τη μικρή Αλίθια να συμπληρώσουν τα τελευταία -από τα 100.000- κομμάτια του παζλ που συνέθετε την έκφραση - μότο του νοσοκομείου «Para los valientes» δηλαδή «για τους γενναίους».

«Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για εμένα. Ήμουν μέρος αυτού του πρότζεκτ, το οποίο έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν για να γίνει αυτό. Μακάρι αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να παλεύουν με αυτήν την ασθένεια και να την νικήσουν. Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα για να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι.