Νέα επαγγελματικά βήματα για την οικογένεια Τζόρβα-Ατσιδάκου

Νέα επαγγελματικά βήματα για την οικογένεια Τζόρβα-Ατσιδάκου

Η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας. Αυτό προφανώς σκέφτηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας και πρόσθεσε στο βιογραφικό του, μια νέα και σημαντική σελίδα, αυτή του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής του Α.Ο Γλυκών Νερών.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος σταμάτησε τη προσωπική του καριέρα ως ενεργός ποδοσφαιριστής, πριν από ένα χρόνο αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης του ΑΟ Γλυκών Νερών και μαζί με τον Γιώργο Καπουράνη, ανέλαβαν από κοινού να τρέξουν τις ακαδημίες της ομάδας.

τζορβας

Ο Αλέξανδρος με τη σύζυγο του Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η οποία είναι δικηγόρος και δημοσιογράφος, άνοιξαν και νέες επαγγελματικές σελίδες στη ζωή τους.


Η Χρυσαυγή πρόσφατα μπήκε και στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων στηρίζοντας τη γενέτειρα της, τη Λακωνία, και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και εκεί. Συγκεκριμένα δημιούργησε μαζί με τον αδελφό της Απόστολο, ο οποίος ήταν και ο μηχανικός του έργου, το Luxury Boutique Hotel Costa Rampane. Δίπλα της σε αυτό το νέο εγχείρημα και ο Αλέξανδρος που αυτή την περίοδο επενδύει σε γη στην ίδια περιοχή.



xenodoxeio


τζορβας2




Ο Αλέξανδρος και η Χρυσαυγή δεν είναι μόνο σωστοί επαγγελματίες αλλά και εξαιρετικοί γονείς. Προτεραιότητα τους είναι τα δύο παιδιά τους Μάξιμος και Ίρις στα οποία προσπαθούν να αφιερώνουν πολύ χρόνο και να περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.