Η μητέρα του παιδιού του Μπαλοτέλι υπερασπίζεται τον Κριστιάνο και μιλάει για τον έρωτά τους!

Η μητέρα του παιδιού του Μπαλοτέλι υπερασπίζεται τον Κριστιάνο και μιλάει για τον έρωτά τους!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα λόγω των κατηγοριών περί βιασμού και η πρώην αγαπημένη του, Ραφαέλα Φίκο, πέρασε στην αντεπίθεση, μιλώντας για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στο πλάι του Πορτογάλου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες μέρες κατηγορείται για βιασμό από την Κάθριν Μαγιόργκα και οι νομικοί εκπρόσωποί της έχουν δηλώσει πως θα αναζητήσουν όλες τις πρώην συντρόφους του "CR7" στην προσπάθειά τους να σκιαγραφήσουν το προφίλ του.

Την ίδια ώρα η Ραφαέλα Φίκο, η οποία έχει αποκτήσει παιδί με τον Μάριο Μπαλοτέλι (την 5χρονη Πία), μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε σύντροφό της, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είχα σχέση για 11 μήνες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την εποχή που έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν 11 ερωτικοί μήνες. Όταν σκάει μία τέτοια υπόθεση, ο κόσμος παρακολουθεί πάντα με έκπληξη. Έχω να πω ότι ο Ρονάλντο είναι ένας τύπος νορμάλ, ήρεμος, απλός, με μένα ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν», τόνισε η Φίκο σε παρέμβαση που έκανε σε ιταλική ραδιοφωνική εκπομπή και συνέχισε:

«Πώς συμπεριφερόταν στο σπίτι; Έκανε προπονήσεις και στο σπίτι, γύμναζε τους κοιλιακούς του. Έκανε κοιλιακούς μετά το δείπνο. Έβλεπε μία ταινία, χαλάρωνε και έπειτα έκανε κοιλιακούς, 4 με 5 σετ των 20».

Αυτό το… κόλλημα με τους κοιλιακούς θα το αφήσουμε ασχολίαστο!

GALLERY