Ρονάλντο: κατηγορείται και για δεύτερη… παρενόχληση!

Ρονάλντο: κατηγορείται και για δεύτερη… παρενόχληση!

Το ένα… χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς μετά τις κατηγορίες της Κάθριν Μαγιόργκα για βιασμό ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερη γυναίκα έτοιμη να καταθέσει εις βάρος του.

Σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της 34χρονης, Λέσλι Στοβάλ , ισχυρίζεται πως ήρθε σε επικοινωνία με μία ακόμα γυναίκα που και αυτή κάνει λόγο για παρενόχλησή της από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

«Εκτός από την Κάθριν Μαγιόργκα υπάρχει μία ακόμα γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε την ίδια μεταχείριση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλω να μιλήσω με τις πρώην συντρόφους του Κριστιάνο, τις κοπέλες που τον γνωρίζουν πολύ στενά: θα ήταν πολύτιμες οι μαρτυρίες τους για να καταλάβω τη συμπεριφορά του. Αν χρειαστεί θα πάω και στην Αγγλία», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα θέση υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, που δήλωσε τα εξής: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν αρκεί να κατηγορείται κάποιος για να θεωρηθεί ένοχος.

Αυτό για το οποίο έχουμε αποδείξεις είναι το ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, αθλητή και ποδοσφαιριστή, κάποιον που έχει τιμήσει και έχει προσδώσει πρεστίζ στην Πορτογαλία, οπότε αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να μην υπάρξει ποτέ κάτι που θα κηλιδώσει την καριέρα του».