Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Η πιο μεγάλη ώρα για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την κατάκτηση του κορυφαίου τροπαίου στην Ευρώπη και καλείστε να πάρετε θέση. Σαλάχ ή Κέιν;

Από την μια πλευρά ο μεγάλος σταρ της Λίβερπουλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός στα 27 του χρόνια έχει κάνει ήδη τον ποδοσφαιρικό κόσμο να παραμιλάει με τα κατορθώματα του.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και θέλει να τη σφραγίσει με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Από την άλλη πλευρά μεγάλο όνομα της Τότεναμ είναι ο Χάρι Κέιν όμως είναι πολύ πιθανό να μην παίξει λόγω τραυματισμού.

Σε ηλικία μόλις 26 ετών έχει κάνει γνωστό το όνομα του παγκοσμίως , έχει προλάβει να σκοράρει ήδη πάνω από 100 φορές με την Τότεναμ και ψάχνει την κούπα για την τροπαιοθήκη του.

  • 67%
    Μοχάμεντ Σαλάχ 67%
  • 33%
    Χάρι Κέιν 33%
9 συμμετοχές

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.