Νέος έρωτας για τον Τάσο Δώνη! Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του; (pics)

Νέος έρωτας για τον Τάσο Δώνη! Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του; (pics)

Ξανά ευτυχισμένος είναι στην προσωπική ζωή του ο Τάσος Δώνης. Ο 21χρονος επιθετικός της Στουτγκάρδη είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Μέσα από το Sportsradar, είχαμε αποκαλύψει ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η Μαριάννα Μαρκοπούλου δεν είναι πλέον μαζί έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης. Αρχικά, είχαμε αναφέρει πως ίσως πρόκειται για μια κρίση καθώς η απόσταση τους είχε δημιουρήσει αρκετά προβλήματα αλλά τελικά φαίνεται πως το κεφάλαιο Μαριάννα έχει κλείσει οριστικά. Ο Τάσος έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή του και ζει τον απόλυτο έρωτα με την εντυπωσιακή, Ηλιάννα Λεβή.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, ταξίδεψε στο Παρίσι και πόσταρε μια κοινή φωτογραφία τους, γεγονός που δείχνει ότι δεν κρύβεται. Δεν έχει κανέναν λόγο άλλωστε! Να αναφέρουμε πως στο παρελθόν η Ηλιάννα διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Δημήτρη Κολοβό που αγωνίζεται στη βελγική Μαλίν.


We”ll always have Paris .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hlianalevy (@hlianalevy) στις?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hlianalevy (@hlianalevy) στιςIt’s better to burn out than fade away.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hlianalevy (@hlianalevy) στις#mondayfunday#mondays#workin#instamood#tanningtime @king_sun_official_page

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hlianalevy (@hlianalevy) στις


GALLERY