«Με εξιτάρει το σανίδι»! Ποια γνωστή αθλήτρια το δήλωσε...

«Με εξιτάρει το σανίδι»! Ποια γνωστή αθλήτρια το δήλωσε...

Νέα, ωραία, σέξι, αθλήτρια και ηθοποιός. Με σπουδές στη θεατρολογία αλλά και προϋπηρεσία στο μπιτς βόλεϊ η Νίνα Έππα είναι ότι πιο… hot κυκλοφορεί σε θέατρο αυτή την περίοδο στην Αθήνα.

Η Νίνα μας μίλησε… όταν έσβησαν τα φώτα… και μας είπε για τις αγάπες και τα θέλω της. «Πάντα ήμουν καλλιτεχνική φύση. Μου αρέσει το μπιτς βόλεϊ αλλά με εξιτάρει όταν πατάω στο σανίδι. Βαριέμαι την πραγματικότητα και μέσω του θεάτρου μεταφέρομαι σ’ άλλον κόσμο», λέει η ερωτεύσιμη ηθοποιός η οποία έχει την δική της θεωρία για τον έρωτα: «Έρωτας ή τίποτα. Με παθιάζει ο έρωτας. Ακόμη και όταν αυτό δεν μου συμβαίνει στ' αλήθεια βρίσκω κάτι και παθιάζομαι. Το σκηνοθετώ».

Μάλιστα, η Νίνα μας «αποκάλυψε» πως θέλει να γίνει και… σκηνοθέτης αλλά εμείς την ρωτήσαμε για την εμφάνιση με τα σέξι εσώρουχα που πραγματοποιεί στην παράσταση "Όταν σβήνουν τα φώτα" στο Θέατρο Πειραιώς 131. Ιδού η απάντηση: «Δίστασα στην αρχή. Είδα όμως το κείμενο και την σημασία του και έπαψε να με απασχολεί. Το θεώρησα τιμή μου που με εμπιστεύτηκαν να υποστηρίξω αυτή την εικόνα». Η Νίνα δηλώνει Άρης και «λατρεύει» τον σκηνοθέτη της, Βασίλη Θωμόπουλο, που της άνοιξε την πόρτα για την τηλεόραση και το θέατρο. Βέβαια η Νίνα όπως αναφέρει δεν είναι του «50-50» αλλά του 100%!

GALLERY