Δύσκολες ώρες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο- Στο νοσοκομείο η αδερφή του με επιπλοκές λόγω κορονοϊού

Δύσκολες ώρες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο- Στο νοσοκομείο η αδερφή του με επιπλοκές λόγω κορονοϊού

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία δεν πιστεύει στον Covid-19 διαγνώστηκε θετική στον ιό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με επιπλοκές στην υγεία της.

H αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι έδειξε θετική στον Covid-19 και μάλιστα, νοσηλεύεται με πνευμονία, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία της τα τελευταία 24ωρα.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά της, κόλλησε τον ιό στις 17 Ιουλίου και στις 23 του μήνα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

«Βρέθηκα θετική από τις 17 Ιουλίου κι απομονώθηκα στο σπίτι, με λίγα συμπτώματα, αλλά διατηρώντας το πρωτόκολλο όπως υπαγορεύουν οι κανόνες. Όλοι στο σπίτι "κόλλησαν" τον ιό, εκτός από τη μητέρα μου (ευχαριστώ τον Θεό). Δυστυχώς από την περασμένη Παρασκευή, 23 Ιουλίου, η κατάσταση επιδεινώθηκε κι έχω πνευμονία από τον καταραμένο ιό», έγραψε μεταξύ άλλων η Κάτια Αβέιρο.

Παρά την περιπέτειά της, όμως, δεν δείχνει να αλλάζει απόψεις, καθώς μέσα στο μήνυμά της αψήφησε και πάλι τη βαρύτητα της πανδημίας, κάνοντας λόγο για «φυτευτό ιό» και διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία της νοσηλείας της.

https://www.instagram.com/p/CR1iZm7M4Do