Η κουκλάρα σύντροφος του Χίλιεμαρκ «τα βγάζει όλα» στο Sportsradar

Η κουκλάρα σύντροφος του Χίλιεμαρκ «τα βγάζει όλα» στο Sportsradar

Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Λεωφόρου και γενικότερα της Σούπερ Λιγκ. Η Ελίν Βας, η σύντροφος του Όσκαρ Χίλιεμαρκ αποκαλύπτεται στο Sportsradar.

Η 24χρονη Σουηδέζα μιλάει για την γνωριμία της με τον άσο του Παναθηναϊκού, τη ζωή τους στην Αθήνα, τις αγαπημένες της συνήθειες και το τζατζίκι!

Μετάνιωσαν άραγε με την απόφαση τους να έρθουν στο Τριφύλλι έπειτα από όλα αυτά που συμβαίνουν στο σύλλογο; Διαβάστε παρακάτω…

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη ζωή στην Αθήνα;

«Η Αθήνα είναι μια πολύ ωραία πόλη. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να εξερευνήσεις. Δεν είναι πάντα εύκολο να ταξιδεύεις συχνά και να αλλάζεις μέρη, αλλά στην Αθήνα νιώθει κάποιος σαν το σπίτι του. Έχουμε βρει ένα πραγματικά ωραίο σπίτι και η ζωή μας εδώ είναι πραγματικά πολύ καλή!

-Από την Ιταλία, στην Ελλάδα, από τη Γένοβα στην Αθήνα. Ποιες είναι οι διάφορες μεταξύ των δυο χωρών;

«Ο καιρός είναι λίγο διαφορετικός και επίσης η διατροφική κουλτούρα (αλλά αγαπώ και και τις δυο…κουζίνες). Μια άλλη διαφορά είναι επίσης ότι εδώ στην Αθήνα, έχουμε φίλους από τη Σουηδία».

- Ποια είναι η γνώμη σου για την περίφημη ελληνική κουζίνα;

«Μου αρέσουν πραγματικά τα ελληνικά φαγητά. Φυσικά το τζατζίκι, το σουβλάκι και η φέτα είναι κάποια από τα αγαπημένα μου φαγητά αλλά υπάρχουν πολλά αλλά πιάτα που είναι καλά! Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά είδη φαγητών και να παραγγέλνω μικρά πιάτα ορεκτικών, όπως κάνετε όλοι!».

-Πες μας το καθημερινό σου πρόγραμμα και πράγματα που σου αρέσει να κάνεις….

«Ξεκινάω τη μέρα μου με έναν μεγάλο καφέ! Μου αρέσει να προπονούμαι, γι’ αυτο συχνά, πηγαίνω στο γυμναστήριο ή για πιλάτες. Έχουμε και ένα σκυλάκι, έτσι συχνά κάνω μεγάλες βόλτες μαζί του δίπλα στη θάλασσα. Μετά συναντώ τα κορίτσια και πηγαίνουμε έξω. Το απόγευμα μαγειρεύουμε και μερικές φορές πηγαίνουμε και έξω για φαγητό».

-Ποια είναι τα χόμπι σου;

«Μου αρέσει να ταξιδεύω και να δημιουργώ αναμνήσεις. Μου αρέσει να εξερευνώ καινούργια μέρη και να βλέπω τον κόσμο. Μαθαίνεις έτσι καινούργια πράγματα και διαφορετικές κουλτούρες. Υπάρχουν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα μέρη να ανακαλύψει κανείς. Ασχολούμαι επίσης με τη μόδα. Πάντα αγαπούσα τα ρούχα».

-Ποιο είναι το επάγγελμα σου;

«Αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι. Ασχολούμαι με διαφορά πράγματα, στα social media».

-Ποιος είναι για εσένα ο ιδανικός προορισμός διακοπών;

«Αγαπώ τον ήλιο και τη θάλασσα . Όποτε ιδανικός προορισμός για εμένα είναι κάπου ζεστά και κοντά στον ωκεανό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούω τα κύματα της θάλασσας. Με κάνει να νιώθω ήρεμη και ελεύθερη την ίδια στιγμή».

-Ποσά χρόνια έχεις σχέση με τον Όσκαρ Xίλιεμαρκ; Και πως γνωριστήκατε;

«Είμαι μαζί με τον Όσκαρ περίπου τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του διαδικτύου και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια».

-Ποια είναι τα στοιχεία στον χαρακτήρα του Όσκαρ που αγαπάς;

«Ο Όσκαρ είναι ένας πραγματικά γοητευτικός κύριος. Είναι πολύ ευγενικός, με μεγάλη καρδιά. Έχει τόσα πολλά καλά χαρακτηριστικά. Αυτό που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν, είναι πως όταν είμαι μαζί του νιώθω πολύ καλά, με κάνει να νιώθω καλύτερος άνθρωπος και με στηρίζει σε οτιδήποτε κι αν κάνω».

- Είχες ξανάρθει στην Ελλάδα πριν τον δανεισμό του Όσκαρ στον Παναθηναϊκό;

«Ναι είχα ξανάρθει στην Ελλάδα και επισκέφτηκα δυο νησιά, τη Κω και τη Ρόδο. Επίσης είχα επισκεφτεί την Ρεμπέκα Χουλτ στην Αθήνα. Γνωριζόμασταν οι δυο μας από πριν. Υπάρχουν όμως αρκετά μέρη και νησιά που θέλω να επισκεφτώ».

-Εκτός από τη Ρεμπέκα Χουλτ κάνεις παρέα και με άλλες συντρόφους ποδοσφαιριστών;

«Περνάω αρκετό χρόνο με την Ρεμπέκα και τη Μαλίν, την κοπέλα του Γιόχανσον. Επίσης συναντώ τη Γιάννι, τη σύζυγο του Λουντ».

-Έχετε μετανιώσει που ήρθατε στον Παναθηναϊκό με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα;

«Όχι! Είμαστε πολύ σίγουροι για την επιλογή που κάναμε. Πιστεύουμε ότι πρόκειται να είναι μια καλή χρονιά».

GALLERY