Ο Σεφ του Survivor Κώστας Κοκκινάκης μαγειρεύει για εσάς (pics)

Ο Σεφ του Survivor Κώστας Κοκκινάκης μαγειρεύει για εσάς (pics)

Πόσες από εμάς άραγε θα μπορούσαμε να έχουμε ένα μεγάλο χαμόγελο πάνω από μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι μαγειρεύοντας; Πόσους αληθινούς άντρες άραγε, θα μπορούσαμε να βρούμε να χαμογελούν βρισκόμενοι στην ίδια κατάσταση;

Εμείς τον βρήκαμε, ή μάλλον μας βρήκε, όχι για να προβάλλει τον εαυτό του, δεν το έχει άλλωστε καθόλου ανάγκη. Η μεγάλη αθλητική του πορεία και η πρόσφατη συμμετοχή του στο Survivor, έχουν κάνει το όνομα Κώστας Κοκκινάκης «διάσημο».

Εκτός των άλλων ο Κώστας έχει το ιδιαίτερο ταλέντο -που είναι και κρυφός πόθος κάθε γυναίκας για τον σύντροφο της- τη μαγειρική.

Το κάνει σε κάθε στιγμή της ζωής του, για την οικογένεια, τους φίλους, το έκανε και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor και διευκόλυνε τη ζωή των συμπαικτών του, όταν τα υλικά που είχαν - όταν είχαν- στη διάθεση τους απαιτούσαν… γνώση και φαντασία για να έχουν μια «γεύση».

Ο Κώστας Κοκκινάκης σήμερα μοιράζεται μια από τις συνταγές του, όχι μόνο τα υλικά και την εκτέλεση γραμμένα σε ένα χαρτί. Μαγείρεψε αυτό το φαγητό για εμάς και μας παρουσιάζει την εξέλιξη, τη τελική μορφή του πιάτου, ακόμη και την γεύση αυτού που μαγείρεψε, αφού θα τον δούμε να το δοκιμάζει. Βέβαια το χαμόγελο του το βλέπουμε σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης της συνταγής, «έκοψε» όμως το... πλάνο της έκφρασης μετά τη δοκιμή.

Εμείς θα μπούμε στη διαδικασία να μαγειρέψουμε τη πρόταση του, προσπαθώντας να έχουμε το ίδιο λαμπερό χαμόγελο με τον Κώστα, εκτελώντας πιστά τη συνταγή, την οποία θα σας δώσουμε ακριβώς όπως μας την έστειλε ο ίδιος. Ελπίζοντας βέβαια να μην χρειαστεί να ακολουθήσουμε τη τελευταία συμβουλή του.

Ευχαριστούμε Κώστα, περιμένουμε φυσικά και άλλες συνταγές από εσένα, με φόντο το ίδιο χαμόγελο.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή του… master chef Κοκκινάκη!

Υλικά:

1 κιλό κολοκύθα
1 πατάτα
2 καρότα
2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
Ζωμό λαχανικών
Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

1)Πλένω και κόβω τα λαχανικά σε κυβάκια και τα σωτάρω στο λάδι.(αν νιώθετε πολύ άντρες μη τα πλύνετε)
2)Σβήνω με το κρασί και προσθέτω αλατοπίπερο, τον ζωμό και νερό.
3)Αφήνω να βράσουν τα υλικά σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα με 40 λεπτά. Πολτοποιώ τη σούπα μαζι με το τυρί κρέμα και τη βάζω να πάρει μια βράση.
4)Μόλις ξαναπάρει βράση είναι έτοιμη για σερβίρισμα
5)Έχουμε παραγγείλει και σουβλάκια για παν ενδεχόμενο!

Καλή μας όρεξη λοιπόν!

GALLERY