Η πρωτότυπη πρόταση γάμου του Απόστολου Γιάννου

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου του Απόστολου Γιάννου

Εκείνη ετοιμαζόταν να βγει για ψώνια όταν ο Απόστολος της είπες «Τι θα ήθελες να σου δώσω αυτή τη στιγμή για να σταματήσεις να βάφεσαι;»  Η Γιώτα του ζήτησε να παραμείνει περισσότερο στην Αυστραλία καθώς έπρεπε να αποχωρήσει για την Κίνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Αυτό δε γίνεται» της απάντησε. 

«Μου είπες να ζητήσω ότι θέλω οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση», ανέφερε νευριασμένη. Ο Απόστολος Γιάννου επέμενε μέχρι που η ξανθιά make up artist του είπε αστειευόμενη: «Εντάξει, θέλω ένα τεράστιο διαμάντι». «Ωραία έλα λοιπόν, δώσε μου το χέρι σου» της απάντησε ο παίκτης της Γκουανγκζού και κάπως έτσι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του χωρίς η 28χρονη να το περιμένει.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και η σύντροφος του Γιώτα Δρέβελη γνωρίστηκαν πριν από 5 χρόνια μέσω κοινών φίλων στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Απόστολος ήταν ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ. Από εκείνη τη στιγμή έγιναν αχώριστοι και η Γιώτα ακολουθεί παντού τον σύντροφό της.

Ο διεθνής παίκτης τον Ιούνιο επισκέφτηκε την οικογένεια του στην Αυστραλία όπου ζει μόνιμα και στο ταξίδι τους ζήτησε από την αγαπημένη του να μείνει για πάντα στο πλευρό του.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο παίκτης του Πανιωνίου, Νίκος Καθάριος με τη σύντροφό του, Λίζα. Πιθανότατα ο γάμος να γίνει μέσα στο 2018, οπότε ξεκινήστε να ράβεστε!

GALLERY