Η πρώην σύζυγος του Ζέκα, ο χωρισμός, η νέα ζωή και οι δύο δουλειές

Η πρώην σύζυγος του Ζέκα, ο χωρισμός, η νέα ζωή και οι δύο δουλειές

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο Ζέκα, και η Σάρα Μάρτινς αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους. 

Εκείνη έχει επιστρέψει στην Πορτογαλία όπου ζει μόνιμα με τις δύο κόρες τους αλλά δεν έχει σταματήσει να έχει επαφές με τον άσο του Παναθηναϊκού. Η Σάρα μιλά για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο της από τον Ζέκα στο sportsradar και μας αποκαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η ζωή της από τη στιγμή που χώρισε με τον διεθνή παίκτη και για τις δύο δουλειές που αναγκάζεται να κάνει για να μπορέσει να ζήσει.

-Γράφτηκαν πολλά για τον χωρισμό σας με τον Ζέκα. Θα μας πεις τον λόγο; Έχετε καλές σχέσεις ή μια τυπική επικοινωνία λόγω των παιδιών;

«Δε θα ήθελα να αναφερθώ. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν τον λόγο. Εγώ και ο Ζέκα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι πλέον. Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ σημαντικοί ο ένας για τον άλλον. Είναι αδύνατο να περάσει μία ημέρα χωρίς να μιλήσουμε. Είμαστε χωρισμένοι μόνο στα... χαρτιά. Δε μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον. Είμαστε μαζί όταν έρχεται στη Λισαβώνα, στην Πορτογαλία, πηγαίνουμε βόλτα με τις κόρες μας και πηγαίνουμε και μόνοι μας. Ο ένας είναι ο έρωτας της ζωής του άλλου, αυτό το λέμε κάθε μέρα στις συζητήσεις μας! Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες της ζωής».

-Θα ήθελες να είσαι ξανά στο πλευρό του Ζέκα;

«Αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου, αισθάνομαι μοναξιά, όμως αν κάποια μέρα χρειαστεί να ζήσουμε και πάλι μαζί με τον Ζέκα θα πρέπει να το σκεφτώ καλά. Εξακολουθώ να τον αγαπώ και το ίδιο νιώθει κι αυτός για μένα. Γι' αυτό το λόγο διατηρούμε τη σχέση που έχουμε, παρά το γεγονός πως ζούμε σε διαφορετικές χώρες».

-Σου λείπει η Ελλάδα; Θα σκεφτόσουν κάποια στιγμή να επιστρέψεις;

«Προφανώς και θέλω να επιστρέψω στη Ελλάδα, έχω την Ελλάδα στην καρδιά μου και αγαπώ τους Έλληνες! Λατρεύω τη χώρα και μου λείπει το να είμαι εκεί. Λαμβάνω μηνύματα από την Ελλάδα που μου λένε πως ο Ζέκα μπορεί να έχει άλλες γυναίκες, όμως εγώ δε θα πάψω ποτέ να είμαι η σύζυγος του αρχηγού!».

-Πως αισθάνθηκες που ο Ζέκα πήρε την ελληνική υπηκοότητα;

«Είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη γι’ αυτόν. Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει όταν ήμασταν ακόμα μαζί και τον βοήθησα να πάρει αυτή την απόφαση».

-Ασχολείσαι με κάτι στην Πορτογαλία;

«Έχω δύο δουλειές, δουλεύω σ' ένα κομμωτήριο την ημέρα και το βράδυ είμαι μπαργούμαν στο κλαμπ "Art-Lisboa».

-Πως είναι η ζωή σου μετά το διαζύγιο;

«Περνάω δύσκολα αυτή την εποχή γιατί ήμουν 5 χρόνια στην Ελλάδα και μου λείπει η χώρα». Ωστόσο, αλλάζω εύκολα διάθεση, συγκεντρώνομαι στις κόρες μου και στη δουλειά μου».

-Δηλαδή δεν έχεις… ερωτευτεί ξανά;

«Όχι βέβαια! Μένω μόνη μου με τις κόρες μου και με τον σκύλο μας».

GALLERY