Έλαμψε στην πασαρέλα η Αθηνά Κοΐνη (pics)

Έλαμψε στην πασαρέλα η Αθηνά Κοΐνη (pics)

Η αθλήτρια στίβου του Παναθηναϊκού Αθηνά Κοΐνη έλαμψε στην πασαρέλα σε ένα μοναδικό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για τη στήριξη του έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΜΑΝΑ».

Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο, βοηθώντας στην αποκατάστασή τους και την επανασύνδεση τους με τον κανονικό ρυθμό ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, στις 06 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό γεύμα του ΜΑΝΑ στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου παρευρέθηκαν 230 γυναίκες διεθνούς κύρους. Οι προσκεκλημένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά ένα μοναδικό fashion show της σχεδιάστριας Celia Kritharioti, όπως παρουσιάστηκε λίγες μέρες νωρίτερα στο χιονισμένο Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, με τη συνοδεία κομψών custom made shoes που κατασκεύασε η TSAKIRIS MALLAS.

Ανάμεσα στα μοντέλα βρέθηκε και η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Αθηνά Κοΐνη, η οποία έκλεψε την παράσταση στην πασαρέλα. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Onsports.gr θα ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ παράλληλα με τον αθλητισμό.

GALLERY