Παντρεύεται ο Κριστιάνο: το πανάκριβο δαχτυλίδι που χάρισε στη σύντροφό του (pics)

Παντρεύεται ο Κριστιάνο: το πανάκριβο δαχτυλίδι που χάρισε στη σύντροφό του (pics)

Αν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δε σε νοιάζουν τα χρήματα. Δημοσιεύματα από την Ισπανία, αποκάλυψαν την ημερομηνία γάμου του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το ποσό του διαμαντένιου δαχτυλιδιού που χάρισε στην σύντροφό του.

Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ ήθελε μονόπετρο και ο Κριστιάνο… έτρεξε! Δε το σκέφτηκε καθόλου, πήρε την καλή του και πήγαν αμέσως σε κοσμηματοπωλείο.

«Διάλεξε, όποιο θέλεις. Μην κοιτάξεις καν τιμή. Πες ποιο σου αρέσει και θα σου το πάρω» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή.

Μάλλον η Τζορτζίνα, είχε βάλει ήδη στο μάτι αυτό που της άρεσε και δεν άργησε καθόλου να επιλέξει.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το δαχτυλίδι κόστισε 265.000 ευρώ, ενώ η διάμετρος του διαμαντιού είναι 12 mm.

Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία με το πανάκριβο μονόπετρο, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να το φοράει στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Λισαβόνα, όπου παρακολουθήσαν παιχνίδι της Σπόρτινγκ.

Και επειδή μετά το μονόπετρο, ακολουθεί γάμος, ο Κριστιάνο θα πάρει το κορίτσι εντός του 2018, το καλοκαίρι. Δεν έχει όμως οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς υπάρχει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Εμείς πάντως θα ραφτούμε, να είμαστε έτοιμοι, μη τρέχουμε τελευταία στιγμή, γιατί έναν τέτοιο γάμο δε θέλουμε να τον χάσουμε.

GALLERY