To «κακό» παιδί της κολύμβησης... νοικοκυρεύτηκε!

To «κακό» παιδί της κολύμβησης... νοικοκυρεύτηκε!

Είναι από τους αθλητές που έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για την δύστροπο χαρακτήρα του. Συγκεκριμένα ο Ράιαν Λόχτε θεωρείται ένα από τα «κακά» παιδιά της κολύμβησης, αλλά αποφάσισε, στα προσωπικά του τουλάχιστον, να... νοικοκυρευτεί.

Ο Αμερικανός παντρεύτηκε την εντυπωσιακή Κέιλα Ρέι Ριντ, την οποία γνώρισε μέσω... Tinder. Για όσους δεν το ξέρουν, πρόκειται για μια εφαρμογή όπου κάνεις γνωριμίες βάση τα χιλιόμετρα και την ηλικία που έχεις θέσει ως όριο.

Ο Αμερικανός κολυμβητής και το «κουνελάκι» του Playboy έχουν ήδη ένα γιο αλλά παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες. Δε μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά. Η Κέιλα είναι η γυναίκα που τον έχει στηρίξει και με το παραπάνω ακόμα και όταν το όνομα του ενεπλάκη στο σκάνδαλο για τον βανδαλισμό που φέρεται να έκανε ο ίδιος και συναθλητές του σε βενζινάδικο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Και δεν είναι μόνο αυτό, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι την έχει απατήσει με ιερόδουλες. Αυτή όμως εκεί, στέκεται… βράχος δίπλα του και αυτός με τη σειρά του έπρεπε κάπως να την…ανταμείψει!

GALLERY