Θυμάστε τη Λάουρα Ντε Νίγκρις? Οσοι βέβαια είστε νεότεροι και δεν είχατε μανία και με τα περιοδικά. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι θυμόμαστε πολύ καλά τη Λάουρα που ήρθε από τη Βραζιλία, έγινε πετυχημένο μοντέλο, παντρεύτηκε τον Αρη Τερζόπουλο και απογείωσε την ελληνική μόδα μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Γυναίκα» – που αναστήλωσε- «φτιάχνοντας».. άπειρο κόσμο -μοντέλα, φωτογράφους και στιλίστες. Αφού μεσουράνησε σα διευθύντρια μόδας, χώρισε με τον Αρη και παντρεύτηκε τον αθλητή Θανάση Καλογιάννη , ο οποίος έγινε φωτογράφος.. και αφού μπούχτησε με όλα, τα μάζεψε και επέστρεψε στο paradise city του Sao Paolo. Εκεί ζει με το Θανάση, τις γάτες τους και τους καλούς της φίλους και νέα της απασχόληση είναι η δημιουργία κοσμημάτων. Εχει ξεκαθαρίσει σε όλους μας πως όσο και να μας αγαπάει ούτε πρόκειται να μας δώσει συνέντευξη αλλά ούτε και να φωτογραφηθεί..yet. Γιατί με τις Αιγοκερίνες ποτέ δεν ξέρεις!
Πολλά φιλιά Λάουρα και δε φαντάζεσαι πόσο τυχερή είσαι που δεν ζεις από κοντά το πατατράκ των περιοδικών μας.. Με το σύζυγό της Θανάση Καλογιάννη. Με την καλή της φίλη Φατίμα Τσελεντάνο.
Σχόλιο: You’re sweet <3
Σχόλιο: Αρχές της δεκαετίας του 90 πήγαινα δημοτικό και διάβαζα τις Γυναίκες της μαμάς μου. Τα ρεπορτάζ μόδας και γενικά η αισθητική του περιοδικού ήταν απίστευτη. Η Ντε Νίγκρις και η Δεσύπρη ήταν απίστευτες φιγούρες στα μάτια μου. Από τότε έμαθα να αγαπάω την ομορφιά και την ποιότητα.
Το βασικό ήταν ότι από εκείνα τα περιοδικά μάθαινες. Φανταστείτε πόσο μεγάλη εντύπωση μου κάνανε τα άρθρα της Μαλβίνας, του Τερζόπουλου και κάποιων άλλων ονομάτων που δεν θυμάμαι τώρα. Με προέτρεψαν να αναζητήσω συγγραφείς, καλλιτέχνες και γενικά άνοιξαν το μυαλό μου.
Σήμερα στα περισσότερα περιοδικά γράφουν άνθρωποι χωρίς παιδεία, χωρίς να έχουν να πούνε κάτι.
Ας ελπίσουμε ότι η κρίση θα βγάλει και κάτι καλό, θα μας κάνει να σκεφτούμε κάποια πράγματα.
Κυρία Πολίτη, επειδή τυγχάνω δημοσιογράφος, πράγματι είναι κρίμα που οι νέοι οι οποίοι θέλουν να σπουδάζουν ΜΜΕ σήμερα, το μόνο που βλέπουν είναι αλλαλαγμένες ξανθές ρεπόρτερ με 12ποντα να κυνηγάνε δηλώσεις από ανύπαρκτες προσωπικότητες. Η όμορφη εποχή των ελληνικών περιοδικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Κρίμα, γιατί οι 20ρηδες δεν πρόλαβαν να κρατήσουν στα χέρια τους τις πιο καλές illustrasion σελίδες του ελληνικού Τύπου.