Ωρες ατελείωτες πέρασε στο μόλο του.. Διασκαρίου ο Χρύσανθος Πανάς ψαρεύοντας. Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, έγινε το καλό παράδειγμα για τον γιό του και παρά τον κακό καιρό κατάφερε μετά από πολύ κόπο να πιάσει ένα γύλλο –μικρό, μακρύ ψάρι με καστανή ή πράσινη πλάτη και λευκή κοιλιά. Έχει μικρά μάτια και μυτερό ρύγχος. Σπάνια ζυγίζει πάνω από 150 γραμμάρια. Είναι ιδιαίτερα γευστικό και μπορεί να τηγανιστεί, ψηθεί στο γκριλ ή να γίνει ψαρόσουπα μαζί με άλλες ποικιλίες πετρόψαρων – τον οποίο και έφαγε με χαρά το βράδι!
Κάνε
Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
0 Σχόλια
Υποβολή νέου σχολίου