Το ότι έχει ταλέντο και στη μαγειρική είναι γνωστό.. όχι μόνο στην κλασσική κουζίνα αλλά και στη διαιτητική – με highlights…
κυπριακές σπεσιαλετέ αλλά και πίτσα light και παγωτό χωρίς ζάχαρη. Η Αννούλα γύρισε χθες από την τουρνέ της στην Αμερική και έχει jet lag. Μόλις ανακάμψει θα ανέβει στο σούπερ ξενοδοχείο Τhe Met της Θεσσαλονίκης, που προτιμάει πάντα όταν είναι στη συμπρωτεύουσα και θα μαγειρέψει για τα παιδιά της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Κιβωτός».Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τους καλεσμένους του γεύματος θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού».
Κάνε
Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα