Διάβαζα πρόσφατα στο περιοδικό που κυκλοφόρησε το Σαββάτο με την εφημερίδα κεφάλαιο την ιστορία ζωής του Απόστολου Τραστέλη. Του κριτή του top chef του ΑΝΤ1 που παρακολουθώ φανατικά και θαυμάζω. Πρόκειται για έναν επαγγελματία των γεύσεων, έναν σκληρό επιχειρηματία που στην αρχή της καριέρας του δεν του χαρίστηκε απολύτως τίποτε.
Και αυτούς τους ανθρώπους εκτιμώ απεριόριστά. Είναι αυτοδημιούργητος και μάγκας. Σπούδασε φαρμακευτική αλλά η περιπλάνηση του για αρκετά χρόνια στην Γαλλία τον έσπρωξε στην γαστρονομία. Έτσι αποφασίζει πριν δεκαπέντε χρόνια να δημιουργήσει το εστιατόριο «Σπονδή». Και με την επένδυση αυτή βραβεύτηκε τρείς φορές με τα ακριβοθώρητα αστέρια της Michelin. Από τότε πολλοί επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων εμπιστεύτηκαν το management του Τραστέλη στα εστιατόριά τους και ευεργετήθηκαν για την επιλογή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Απόστολος εξασφαλίζει με τις συνεργασίες το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμύριου τον χρόνο. Μπράβο του και εις ανώτερα…