Ο Αγγελόπουλος οι ξένοι και οι ελληνική κουζίνα

Έχοντας μια αποστροφή για τα κοσμικά στέκια του Κολωνακίου αλλά και για τα in μαγαζιά της high society o επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μαζί με τη σύζυγο του, Γέλυ Αγγελοπούλου επιλέγουν να δειπνούν τις περισσότερες φορές στο restaurant Alatsi.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος όπως μαθαίνουμε από την κουζίνα του restaurant όπως και για τις ελληνικές προσεγμένες
γεύσεις. Άλλωστε ο ίδιος είναι υπέρμαχος των ελληνικών προϊόντων ενώ στις επιχειρήσεις του εργάζονται περισσότεροι από χίλιοι Έλληνες σήμερα! Μεταξύ μας και μόνο σας αποκαλύπτω ότι το στέκι αυτό θεωρείται από την οικογένεια τυχερό καθώς εκεί έχουν επιτευχθεί συμφωνίες εκατομμυρίων με ξένους επενδυτές …Τα έχουν αυτά τα κολλήματα οι ισχυροί… τα έχουν… να λέμε την αλήθεια!
 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα