Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα 32 της χρόνια πλέον, με μία σεβαστή γκάμα συμμετοχών στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, γνώρισε πριν δύο χρόνια τον 28χρονο πλέον Ορέστη Τζιόβα, έναν πολλά υποσχόμενο νεοεμφανιζόμενο ηθοποιό, από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνη πικάντικη και sexy, εκείνος γοητευτικός και άγουρος, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, ενώ ακολούθησαν όλες τις εκφάνσεις και τις συνέπειες, ενός σφοδρού πάθους. Τους είδαμε σε ανέμελες στιγμές με εφηβικές παραχωρήσεις, σε έντονες περιπτύξεις χωρίς να νοιάζονται για τα φλας, ακόμα και σε συγκατοίκηση.
Προσπερνώντας τις κακές γλώσσες για εκείνη, που τη θέλουν να αλλάζει τις σχέσεις της σαν το make-up στο πρόσωπό της, αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως δεν ευθύνεται για τη λήξη.
Ο πρώην αγαπημένος της πήρε την ευθύνη του χωρισμού, εφόσον πάνω στο άνθος της ηλικίας και της προβολής, τα όμορφα μάτια του είναι αχόρταγα.
Κάπως έτσι και με βαριά καρδιά, της ευχήθηκε τα καλύτερα στη ζωή της και τα ανέμελα χαμόγελα, αντικαταστάθηκαν από συνοφρυωμένα βλέμματα.
Εκείνη είναι Υδροχόος γεννημένη στις 25/1/1979 και εκείνος Αιγόκερως γεννημένος στις 10/1/1983 και φαίνεται να έχουν πολλά κοινά, αλλά και αρκετά κενά.
Η πιπεράτη ηθοποιός δείχνει από τις εμφανίσεις της, πως επιβαρύνθηκε ψυχολογικά με αυτό το χωρισμό. Σε αυτό φαίνεται να συμβάλλει πολύ το πέρασμα του Κρόνου από το γενέθλιο Πλούτωνα της, αλλά και ο προοδευμένος Πλούτωνας (solar arc) σε σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό της και κυβερνήτη του Ήλιου της.
H σύνοδος Ήλιου – Άρη στον Υδροχόο σε αντίθεση με Δία, της δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική, επιτυγχάνοντας στις επιδιώξεις της και μάλιστα προσφέροντάς της έδρα καθηγητή πανεπιστημίου.
Η παρουσία όμως της συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δεν την αφήνουν να προχωρήσει χωρίς άφθονες συναισθηματικές απώλειες.
Στην παγίδα τη βάζει ακόμα περισσότερο το εξάγωνο της Τοξοτίσιας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που την κάνει ιδιαίτερα μαγνητική και ελκτική, αλλά δεν της εξασφαλίζει τη διάρκεια. Θεωρώντας κάθε έρωτα ιδανικό, όπως και στην περίπτωση του Ορέστη Τζιόβα, αφοσιώνεται ακόμα και αν τα εντυπωσιακά της βλέφαρα, δεν μένουν χωρίς νοηματικό σκέρτσο.
Εκείνος με τη σειρά του είναι ένας πρωτοποριακός Αιγόκερως, που η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού στον Τοξότη, δηλώνει πως του είναι δύσκολο να αφιερωθεί σε μία σχέση, καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός σιγά-σιγά αποδυναμώνεται. Σε αυτό συνεισφέρουν η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Υδροχόο αλλά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:
http://www.astrology.gr/component/k2/item/13313-Katerina-Papoytsakh-Vs-Oresths-Tziobas-%E2%80%93-H-petaloyda-poy-echase-th-lampa-ths