Ο Πατίτσας η κρουαζιέρα, η Μαριέττα και τα νεύρα της Μαριγώς

«Η έπαυλη στο Ελληνικό μπορεί να περιμένει!» φαίνεται να υποστήριξε η εφοπλιστής Λέωντας Πατίτσας σε συνομιλία με την αγαπημένη του όταν εκείνη του έθεσε το θέμα της μετακόμισης . Όπως μάλιστα ακούγεται σε πηγαδάκια κοσμικά κομματάκι ισχυρών συνδαιτημόνων, ο εφοπλιστής μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας που θα διαρκέσει ενενήντα ημέρες-θα πήξει το στραβόγιαννο- θέλει να φύγει με τη θαλαμηγό κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με τη σύζυγο του…και δεν τον ενδιαφέρει η μετακόμιση.

To αγόρι μας…Θέλει να φύγει…και πολύ καλά θα κάνει. Βεβαίως αυτό που προκαλεί εντύπωση σε κάποιους σκληροπυρηνικούς…είναι το ερώτημα. Γιατί ενενήντα ημέρες μόνο; Έλα μου ντέ…Έτσι λέει ο νόμος. Στην περίπτωση Πατίτσα οι γνώμες διχάζονται…Και ξέρετε γιατί; Διότι άλλοι λένε πώς είναι πολίτης Ελβετίας και άλλοι πώς διαθέτει διαβατήριο Μεγάλης Βρετανίας καθώς η οικογένεια Λεμού διέμενε για μεγάλο διάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα βέβαια ότι και νά ναι…Στην Αττική θα την βγάλει. Στα σύνορα Αυλώνας και περιχώρων…Κι επειδή είστε πολλοί που μου ζητάτε την άποψή μου με αφορμή τον Πατίτσα για όσα συμβαίνουν στον στρατό με τους βολεμένους σας λέω τα εξής. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Πατίτσα. Δεν έχω πρόβλημα με το νόμο που αφορά στα παιδιά με διπλή υπηκοότητα. Θέλω ωστόσο αυτές τις 90 μέρες ο Πατίτσας και ο κάθε Πατίτσας να βρεθεί…να υπηρετήσει την πατρίδα στα σύνορα της. Το ξέρω πώς κάτι τέτοιο δεν είναι αξιοκρατικό σε σχέση με τα παιδιά που δέν έχουν βύσμα και πήζουν…Ωστόσο θα ήταν κάτι διαφορετικό. Και στην τελική όλα αυτά τα παιδάκια θα μάθουν και την ομορφιά των συνόρων μας πέραν των κοσμικών νησιών.
Επιστρέφω τώρα στον Πατίτσα, ο οποίος διαρρέει ότι είναι ενθουσιασμένος με την ζωή στο Στρατό αλλά και πώς την ίδια στιγμή περιμένει να τελειώσει για να κάνει διακοπές στα Ελληνικά νησιά. Αυτές είναι οι προτεραιότητές του. Αυτές οι τόσο σημαντικές προτεραιότητες βρίσκονται στο μηνιαίο Schedule του. Δεν υπολογίζει το πότε θα είναι έτοιμο το νέο σπίτι. Δεν τον ενδιαφέρει ρε παιδί μου. Άλλωστε πηγές μου ανέφεραν χθές ότι η Μαριέττα μπορεί να υπολόγιζε ότι θα μετακομίζε στα μέσα Ιουλίου στο Ελληνικό όμως ο Λέωντας έχει άλλα σχέδια που μιλούν για Σεπτέμβρη. Αφήστε δέ…που η πρώην μοντέλα και πρώην παρουσιάστρια το έχει ρίξει προς το παρόν στις επιχειρήσεις με τις παντόφλες που φέρουν την υπογραφή της κάτι που δεν τρελαίνει ιδιαίτερα την πεθερά της Μαριγώ Λεμού…Η έκλειψη θα φταίει για όλα αυτα…Είμαι σίγουρος

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close