Το μοντέλο Κάτια Ζυγούλη, αν και έγινε πριν από περίπου 5 μήνες μανούλα για 2η φορά καταφέρνει να διατηρεί μια απίστευτη σιλουέτα, αλλά και σπάνια φυσική ομορφιά αφού ίσως είναι και η μοναδική γυναίκα στην showbiz, που δεν έχει κάνει ούτε μία πλαστική. Φυσικά ως σύζυγος του απόλυτου Έλληνα Performer-Οκ κόβω κάτι τώρα-, Σάκη Ρουβά, δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Το μυστικό, της αψεγάδιαστης σιλουέτας της είναι ή απόλυτα ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή της, που στάθηκε και αφορμή να γίνει το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης εταιρείας που εμπορεύεται την τόσο ευεργετική για την υγεία βρώμη, τονίζοντας πως ξεκινάει ανελλιπώς την ημέρα της καταναλώνοντας 1 /2 φλιτζάνι βρώμη. Ζήτησα λοιπών απο την Σοφία Παπικινού, την συνεργάιδα και φίλη μου Κλινική διατροφολόγο να ψάξει και να βρει τα μυστικά της. Έτσι για να τα μάθω ρε αδερφέ. Η Σοφία μου έιπε ότι: «Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της , ακολούθησε ακριβώς την ίδια διατροφή που ακολουθεί σε όλη της ζωή, που είναι πλούσια σε λαχανικά όπως πολύχρωμες σαλάτες με ελαιόλαδο τουλάχιστον 2 μπολ την ημέρα, 4 φρούτα και πολλά ψητά κρέατα με χαμηλά λιπαρά όπως κοτόπουλο, άπαχο μοσχάρι και ψάρι, ενώ προτιμά να τα συνδυάζει πάντα με 1 βραστή πατάτα ή ½ φλιτζάνι ρύζι. Το βραδινό της είναι πάντα σαλάτα με μια μικρή ποσότητα πρωτεΐνης, όπως 1 κομματάκι τυρί ή τόνος και για ενδιάμεσα σνακ προτιμά τις φρουτοσαλάτες με λίγο μέλι και καρύδια. Τέλος δίνει στον εαυτό της την ευχαρίστηση μια φορά την εβδομάδα, να καταναλώνει μια μερίδα της αγαπημένης σοκολάτας.
Η διατροφή της Κάτιας, είναι απόλυτα ισορροπημένη αλλά και προσιτή για όλους σας ενώ είναι πολύ σημαντικό να περιέχει και 1-2 φορές την εβδομάδα 2 περίπου φλιτζάνια όσπρια της αρεσκείας μαγειρεμένα με 1 κουτάλι σούπας/μερίδα ελαιόλαδο, αφού τα όσπρια αποτελούν πηγή φυτικών ινών αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η βρώμη, τα όσπρια, τα δημητριακά ολικής άλεσης , τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας διατροφής για εξασφάλιση ενός υγιούς βάρους αλλά και επαρκών ποσοτήτων αντιοξειδωτικών, βιταμινών, απαραίτητων για τον οργανισμό ενζύμων αλλά και φυτικών ινών που δυστυχώς απουσιάζουν από την διατροφή των περισσότερων ανθρώπων».