Έζησα εδώ και δύο χρόνια τον Γολγοθά της. Ήταν η μικρή αδερφή που δεν απέκτησα ποτέ. Την λάτρευα. Δουλέψαμε μαζί, μιλούσαμε ώρες μαζί. Έφυγε σήμερα το πρωί μετά από δύο χρόνια μάχης με την αρρώστια την κακιά. Δε θα γράψω ρεπορτάζ σήμερα ούτε ψηφιακό επικήδειο. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα μου λείψει πολύ…Καλό ταξίδι Γιαννάκο μου. Ήσουν δυνατή πολύ. Πονούσες αλλά δε μιλούσες…Άλλες φορές δήλωνες παραίτηση και άλλες ήσουν η πρώτη που ανέπνεε βαθιά για να πάρει κάθε ικμάδα ζωής! Θα μου λείψεις ρε αλητάκο και το ξέρεις. Καλό ταξίδι και όταν φτάσεις εκεί ψηλά…Κοίτα να ποζάρεις όπως ξέρεις! Μετά την 11η Μαϊού ημέρα που έφυγε ο αδερφός μου και η 10 του Απρίλη μένουν μέσα μου για όσο θα ζώ!

 

 

 

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

12 Σχόλια

  1. EINAI KRIMA NA FEYGOYN TETOIES PSYXOYLES…………..GIANNA MOY OPOY KAI AN EISAI NA KSEREIS OTI EGW THA SE VLEPW GIATI EIMAI SIGOYRH OTI THA EISAI TO PIO FOTEINO ASTERI …………..ANTIO!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Δεν ήξερα προσωπικά την κοπέλα αλλά είναι κρίμα να χάνεται ένας νέος και γεμάτος ελπίδες και όνειρα άνθρωπος. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς, συγγενείς και φίλους της αλλά και σε όλους όσους την ξέρανε και την αγαπήσανε. Σου εύχομαι από καρδιάς καλό σου ταξίδι και είθε η αγάπη των δικών σου να σε συντροφεύει εκεί που βρίσκεσαι τώρα για πάντα!!!

  3. ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΟΡΑ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ
    ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ

  4. Είναι πολύ λυπηρό να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι που ότι και να πεις είναι λίγο και εγώ έχασα την μάνα μου και ήταν 50 μόνο. Συλλυπητήρια στους συγγενεις, φίλους

  5. ta logia einai perita se teties stigmes.
    katalabe apolhta ton pono kai thn apolia enos agapimenou prosopou giati prin apo ena xrono peripou exsa kai egw ton pappou mou kai gia enan neo an8ropo akoma perisotero.
    ta 8erma mou silipitiria sthn oikogenia kai tous filous ths giannas kai as mhn thn gnoriza prosopika kalo taxidi(kai an dhs ton pappou mou na tou peis oti mas liph).

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *