Με τον Δημήτρη Παπανώτα δεν υπήρξαμε ποτέ κολλητοί φίλοι. Συνεργαστήκαμε όμως με τα πάνω και τα κάτω μας-όπως όλοι- ως επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν στην ιστορία του ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. Εκτιμώ το χιούμορ του και είναι αλήθεια ότι ακόμα και φέτος που δεν βρισκόμασταν, στο δρόμο για τη δουλειά συχνά -πυκνά έψαχνα την εκπομπή του στο Δρόμο 89.8. Μέχρι που έμαθα όπως όλοι ότι θα αντικατασταθεί από Δευτέρα από το δίδυμο Περρή-Παπαβασιλείου. Κι έπαθα… κοκομπλόκο! Πώς είναι δυνατόν ν’ αντικαταστήσεις το χιούμορ δυναμίτης του Παπανό με το στήθος δυναμίτης της κατά τα λοιπά ατάλαντης Έλενας; Κι απο την άλλη αυτός ο Περρής τι έχει πάθει; Παπανω-σκοτώστρα; Και το γράφω διότι ο Δημήτρης ζεί ντεζαβού καθώς το ίδιο συνέβη και πρίν απο έναν χρόνο στον Σφαίρα. Και να πείς ότι δεν πουλούσε η εκπομπή του ή δεν τα έφερνε να πάω πάσο. αλλά επιτυχημένος γάρ και στο σπίτι του; Αυτό πάει πολύ. Γιατί εδώ που τα λέμε αν το πισωκίνητο κορίτσι το βλέπεις στο χαζοκούτι είναι δεδομένο πως θα κολλήσεις. Όμως στο ράδιο, που χρειάζεται όσο να πεις μια ατάκα να την έχεις, τι να το κάνεις το διπλό διαφορικό αφού δεν έχει μιλιά; Κάπως έτσι χάνονται και βγαίνουν στην ανεργία ο ένας μετά τον άλλον οι άξιοι της δουλειάς και μένουν στη μπίζνα μέχρι να τους ξεβράσει το σύστημα ένα μάτσο ατάλαντοι και λαμόγια…

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

9 Σχόλια

  1. εσυ που το εγραψες οντως εισαι γυναικα? και μετα ρωτατε γιατι η »αντρικες» φιλιες κρατανε, και γιατι σας λεμε…κατινες!! το επιβεβαιωνεται συνεχεια και παντου. προς αγνωστες σας γυναικες και σε υποτιθεμενες φιλες σας. αμα η αλλη ειναι τουμπανο καιο αχρηστη, δεν σε βλαπτει και πολυ εσενα. καθολου θα λεγα. μη βλεπεις σαββατοκυριακο πρωι alpha και θα εισαι..ενταξει.

  2. Απορια μιας ασχετης…. Η Παπαβασιλειου ΠΟΣΟ βισμα κ ΠΟΙΟΥΣ εχει ρε γμτ κ βρισκεται οντως αταλαντη αλλα κουκλα η κοπελα, ΠΑΝΤΟΥ??? Δε γινομαι κακια αλλα λεω την αληθεια κ αυτο που βλεπω. Η κοπελα εκτος απο κορμαρα , ειναι μια παγοκολωνα αχρωμη κ αοσμη. Γιατι δε κανει καποια αλλη δουλεια οεεοοοοοοο???

  3. Αν οι ατακες του Παπανωτα ειναι σαν αυτα που ακουγαμε στην εκπομπη σας, και τα βραχνα κακαρισματα για την αλλη την ξανθια που καθοτανε διπλα του τα εκανε και στο ραδιοφωνο..λυπαμαι αλλα δεν χασαμε και πολλα. Ειναι εκνευριστικο αυτο το στυλ..του παντογνωστη και κριτη των παντων.Κατοι σαν τον Ουγγαρεζο..σε λιγοτερο ποπ αποχρωση.

  4. ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΩΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.

  5. Το ραδιοφωνο θέλει ΕΞΥΠΝΟΥΣ- ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΥΣ-ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!!! Είμαι αντικειμενικη η Παπαβασιλείου μια χαρα κοπέλα αλλα όχι για ραδιο( δεν καλύπτει τα παραπάνω) όσο για την τηλεοραση ίσως σε ένα πρόγραμμα μετά τις 23:00, απλά να πλασιώνει!!! Δεν το έχει …… απο εικόνα βέβαια κούκλα!

  6. Βρε παιδια…υπάρχουν τόσες και τόσες όμορφες κοπέλες στην ελληνική τηλεόραση.Ξανθιές,μελαχροινές,αδύνατες,πιο μπαμπάτσκες,ψηλές,κοντές…τα πάντα!Οταν λέτε όμορφη την Παπαβασιλείου,πραγματικά απορώ.Πού την βλέπετε την ομορφιά;
    Οσο για τον Παπανώτα ‘οντως κρίμα.Ευχομαι να βρει αλλού δουλειά,κι όλοι εμείς να τον ακολουθήσουμε.Καποια στιγμή πρέπει να πάψουν να επιπλέουν οι φελλοί επιτέλους.

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *