Eίναι ωραία πράγμα η καψούρα. Και η Ευαγγελία ξέρει να την ζεί. Έντονα πάντα. Άλλωστε το κορίτσι από τον Κορυδαλλό ξέρει καλά ότι τα έντονα είναι αυτά που μένουν. Οι παραστάσεις που έχουμε συλλέξει το τελευταίο διάστημα δείχνουν πώς το «αλητάκι» με τις γυναίκες, ο Ηλίας την έχει καψουρέψει για τα καλά. Δεν είναι τυχαίο πώς το εντυπωσιακό κορίτσι αφού στολιστεί και φτιαχτεί δίνει το παρόν στο στέκι όπου εμφανίζεται ο αοιδός. Όπως και χθες. Η Ευαγγελία εκεί. Μπάστακας. Και το βλέμμα ε; Κάρφωμα λέμε!!!!!

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

1 Σχόλιο

  1. Πρεπει να αποφασισεις αν το εχει με την ξανθιά ή την μελαχρινη κολλητη, που εγραφες οτι υπομενει το ολο παραμυθακι απο το σπιτι επειδη αγαπα το αλητακι !
    Και τελος , ποσο κολακευτικο ειναι μια γυναικα με την εντονη ζωη της Αραβανη να σερνεται απο αλητακια ακομα;;;Μεγαλη δεν ειναι ,καθε αλλο!Αλλο κριμα δεν ειναι να χαραμιεσαι απο την βιτρινα;;;;;;

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *