Έτσι γνώρισα για πρώτη φορά την τηλεοπτική Νανά Καραγιάννη. Το κορίτσι-παιδάκι τότε-που στεκόταν δίπλα στον Δημήτρη Παπανώτα και για ένα μεγάλο διάστημα μας κρατούσαν συντροφιά απο την τηλεοπτική συχνότητα του Μανούση το New. Απο τότε άλλαξαν πολλά. Ο Μανούσης είναι πια στη Σαμοθράκη, ο Παπανώτας εκτός τηλεόρασης και δυστυχώς και ραδιοφώνου και η Νανά δε θυμίζει σε τίποτε αυτό το γεμάτο κοριτσάκι που παρουσίαζε την εκπομπή. Δείτε το Video και κάντε μόνοι σας την σύγκριση…Εύχομαι να το ξεπεράσει και να επιστρέψει στα «κανονικά» της σύντομα!
Και εγώ το εύχομαι, όλοι μας νομίζω αλλά την απάντηση για τα προβλήματα της την έδωσες μόνος σου: «Το κορίτσι-παιδάκι τότε-που στεκόταν δίπλα στον Δημήτρη Παπανώτα …….» όποιο «κοριτσάκι-παιδάκι» Νασούλη μου «βγαίνει στο κουρμπέτι» όταν θα έπρεπε να παίζει με τις συμμαθήτριες της δεν έχει καλή συνέχεια. Εσύ ξέρεις πολύ περισσότερα παραδείγματα από εμένα. Αν η μάνα της φρόντιζε να περιορίσει τη ματαιοδοξία της και να τη συμμαζέψει τότε που ….. την «καμάρωνε» τώρα θα είχε το παιδί της σπίτι της υγιές. Όταν τέλειωσε η ιστορία με τον Παπανώτα δεν ξαναεμφανίστηκε πουθενά (σε κάτι μεσημεριανάδικα κάτι αρπαχτές εμφανίσεις, αδιάφορα αυτά, αδιάφορη και αυτή και ήδη άρρωστη) δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι μπορεί να μην κάνει για τη δουλειά που ονειρεύτηκε. Δεν τη βοήθησε και κανείς ποτέ να ανακαλύψει τι θα μπορούσε να κάνει, να γνωρίσει τον εαυτό της. Να τα αποτελέσματα τώρα.
Και βγαίνουμε όλοι μαζί και τη λυπόμαστε…… ωραία!
Οι περισσότεροι δε ούτε καν τη θυμόντουσαν αλλά τη μάθανε δυο φορές που μπήκε στο νοσοκομείο. Δεν είναι κρίμα που ασχολείστε συνέχεια και της δίνετε την ελπίδα (την ψεύτικη) ότι τελικά ίσως καταφέρει να γίνει κάτι στο χώρο της show biz? Άρχισε πάλι να γυρνάει το χώρο και να «ψάχνει» για δουλειά και κανείς δεν τη θέλει όπως η ίδια λέει. Δεν είναι κρίμα; σε ξαναρωτάω;
Όσοι πραγματικά τη γνωρίζετε καλά και πραγματικά την αγαπάτε γιατί δεν πάτε στο πλευρό της (χωρίς να τη φωτογραφίζεται και να της παίρνετε συνεντεύξεις, σαν φίλοι καλοί μόνο) να τη βοηθήσετε να βρει τον εαυτό της, τα ταλέντα της, τις δεξιότητες της αντί να την εξευτελίζετε καθημερινά; Γιατί αυτό κάνετε, εσείς την εξευτελίζεται με άρθρα λύπησης και αυτή ελπίζει γιατί «βλέπει» δημοσιότητα πάλι.