Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Τόμας Πρωτόπαπας: Η κρίσιμη επέμβαση στο κεφάλι και η ζώνη ασφαλείας που δε φορούσε!!

Τόμας Πρωτόπαπας: Η κρίσιμη επέμβαση στο κεφάλι και η ζώνη ασφαλείας που δε φορούσε!!

17 - Μαρ - 2013 23:09

Είχα το δυσάρεστο καθήκον-αν και αδόκιμος όρος- να γράψω πρώτος την είδηση για τον Τόμας εδώ στο blog πριν μερικές ώρες. Τέτοια αποκλειστικά να τα βράσω…αλλά τι να κάνω που είναι η δουλειά μου.

Και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθώ και τώρα. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του; Είναι τα ίδια. Ο νεαρός ηθοποιός βρίσκεται στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και υποστηρίζεται με μηχανήματα!

Επικοινώνησα με πηγές μου και πληροφορήθηκα πώς η επέμβαση κράτησε πολλές ώρες στο ΚΑΤ και πριν περίπου τρεις ώρες πέρασε στην εντατική μονάδα. Η επέμβαση έλαβε χώρα στο κεφάλι καθώς εκεί ήταν η μεγάλη ζημιά

Οι συνθήκες του ατυχήματος; Περιμένουμε την σήμανση και την Τροχαία να δώσει κάποιες πληροφορίες. Οι πρώτες αναφορές θέλουν τον ηθοποιό να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Αττική οδό και κάποια στιγμή μια απροσεξία να τον οδηγεί πάνω σε αυτοκίνητο τύπου Βαν της εταιρείας «Αττική οδός». Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για σφοδρή σύγκρουση συνέπεια της οποίας ήταν ένα λάθος του οδηγού του Βαν. Όπως και να χει η Τροχαία έχει πάρει κατάθεση από τον οδηγό και το μόνο που μένει είναι να επιστρέψει ο Τόμας και να καταθέσει κι αυτός για το περιστατικό!

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τόμας δε φορούσε ζώνη και πώς εκτοξεύτηκε απο το αυτοκίνητό χτυπώντας άσχημα στο κεφάλι!

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Τόμας Πρωτόπαπας | 11 Responses

« Previous Next »

Αναζήτηση