Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Τι σημαίνει το 30άρι του Καρρά στον Παπαδόπουλο και το παιχνίδι Ρόκκου Ζαχαράτου

Τι σημαίνει το 30άρι του Καρρά στον Παπαδόπουλο και το παιχνίδι Ρόκκου Ζαχαράτου

16 - Νοέ - 2014 23:20

Όλοι σήμερα ασχολήθηκαν με τα 30άρια που έκανε κατα μέσο όρο η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Νούμερα που είχε να δεί ο ηθοποιός πολλά χρόνια. Πρωταγωνιστής; Η ζωντανή μουσική λαϊκή ιστορία του τόπου τα τελευταία 40 χρόνια. Ο Βασίλης Καρράς.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τον λόγο. Γιατί ο Καρράς πούλησε; Πώς και έτσι; και ένα σωρό ακόμη κακίες.

Η απάντηση είναι απλή. Ο κόσμος που μένει πλέον τα βράδια του Σαββάτου στο σπίτι… χάρηκε ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό. Έχει ανάγκη να διασκεδάζει. Και το έχουμε γράψει και στο παρελθόν.

Πώς σε περιόδους δύσκολους και κρίσης ο κόσμος στρέφεται στο λαϊκό τραγούδι. Ο πόνος το συναίσθημα η έκφραση της καψούρας και του πάθους συνιστούν από μόνα τους ως έννοιες ως σκέψεις τα σημαντικότερα κύτταρα αισιοδοξίας για τον Έλληνα. Έναν Έλληνα που έχει στο αίμα του την διασκέδαση. Σε αντίθεση με τους ευρωπαίους εταίρους μας.

Παρόντες στην εκπομπή; Και οι συνεργάτες του Καρρά. Έχουμε γράψει εδώ και μέρες ότι το συγκεκριμένο σχήμα-που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 του Νοέμβρη- θα δημιουργήσει πανικό στην Αθηναϊκή νύχτα.

Κι αυτό διότι η σκηνοθεσία, το concept της όλης παραγωγής θα είναι μοναδικό. Και μπορεί κανείς να μην περίμενε τόσα μεγάλα ονόματα να συνεργάζονται αρμονικά… ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Πως όλοι μαζί θα το σπάσουν το «Έναστρον» λέμε.

Καρράς Ρόκκος Ζαχαράτος και Αμαρυλλίς προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη μέρα. Ήδη τα πρώτα διήμερα είναι ρεζερβέ με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας από την πρώτη στιγμή.

Και όπως το βλέπω; Το «έργο» αυτό αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας όλη τη σεζόν. Στάνταρ!

 



Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Αμαρυλλίς, Βασίλης Καρράς, Έναστρον, Στέλιος Ρόκκος, Τάκης Ζαχαράτος | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση