Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Θα γίνει πανικός: Μοντέλα και παρουσιάστριες στο πρώτο μεγάλο Zumba πάρτι

Θα γίνει πανικός: Μοντέλα και παρουσιάστριες στο πρώτο μεγάλο Zumba πάρτι

11 - Ιούν - 2013 18:05

Εμείς είμαστε οι πρώτοι που κράζουμε για αναλγησία τις δημόσιες υπηρεσίες. Όταν όμως γίνεται κάτι καλό, μια πρωτοβουλία, μια εκδήλωση που δίνει τη δυνατότητα μαζικά στον κόσμο να διασκεδάσει… τότε είμαστε δίπλα και το αναδεικνύουμε.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει μπεί στη ζωή πολλών Ελληνίδων το Zumba. Πρόκειται για το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα χορευτικής γυμναστικής που δημιουργήθηκε ποτέ. Την Κυριακή λοιπόν στις 16 Ιουνίου στο Κλειστό Ζωφριάς Άνω Λιοσίων περισσότεροι από 50 δάσκαλοι διδάσκουν τα μυστικά του ZUMBA.

Χορό, ιδρώτα και πολύ διασκέδαση για να συγκεντρωθούν χρήματα για το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Τυρταίος, όπου πολλά παιδιά το έχουν καταφύγιο για να γυμναστούν και δυστυχώς είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Μαθαίνω δε ότι την εκδήλωση θα τιμήσουν ουκ ολίγα μοντέλα αλλά και παρουσιάστριες…Έχουν να δουν τα ματάκια μας!!!!!

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Zumba, Μοντέλα, Παρουσιάστριες | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση