Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Σοφία Αλιμπέρτη: Μετά την εκπομπή της Καραβάτου στο…κλεμμένο σπίτι με τον καλό της!

Σοφία Αλιμπέρτη: Μετά την εκπομπή της Καραβάτου στο…κλεμμένο σπίτι με τον καλό της!

24 - Φεβ - 2014 21:33

Φοβόταν να πάει στην Αράχοβα γιατί την είχαν κλέψει. Σας το είχαμε γράψει στο παρελθόν! Μπήκαν ποντικοί και αφού δεν βρήκαν χρήματα και κοσμήματα αξίας, πήρα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Από τότε η Σοφία δεν ξαναπήγε. Είχε στραβώσει με την ιστορία και θεωρούσε πως το σπίτι ήταν καταραμένο. 

Τώρα όμως που έχει αμόρε και η Αράχοβα θεωρείται ιδανικός προορισμός για ρομαντικά διήμερα αποφάσισε να το δει διαφορετικά. Να το φτιάξει το τσαρδί της από την αρχή!

Έτσι το Σαββατοκύριακο μετά την εκπομπή της Καραβάτου όπου και ήταν καλεσμένη, βρέθηκε στο Λιβάδι με τον σύντροφό της για να δει σε τι κατάσταση είναι το σπίτι ακριβώς και να ξεκινήσει τη ανακαίνιση.

Σωστό το κορίτσι! Έχει και μαντρότοιχο το τσαρδί; Για τους παπαράτσι ρωτάω…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Αράχοβα, Σοφία Αλιμπέρτη | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση