Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Μπάγια Αντωνοπούλου: Μοντέλο…παρουσιάστρια και τώρα σχεδιάστρια μόδας!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μοντέλο…παρουσιάστρια και τώρα σχεδιάστρια μόδας!

02 - Ιούλ - 2013 16:04

Πρωτοπόρος της ιδέας να συνδυάσει την τέχνη με την μόδα, ο αείμνηστος καλλιτέχνης Ρενέ Αντωνόπουλος, δημιούργησε τον ομώνυμο οίκο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το τέλος της δεκαετίας του 1960.

Μετά το θάνατό του, το ατελιέ κληρονόμησαν και συνεχίζουν το έργο του η σχεδιάστρια  Κατερίνα Αντωνοπούλου και η κόρη τους Μπάγια Αντωνοπούλου.
Δημιουργούν ενδύματα κοκτέιλ και βραδυνά,για ιδιαίτερες εμφανίσεις,που κολακεύουν κάθε τύπο γυναίκας. Οι φωτογραφίες είναι απο τη κολεξιόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2013. Στην επίδειξη συμμετείχαν τα μοντέλα Μαντώ Γαστεράτου ,Αντωνία Καλλιμούκου, Μαρία Τσαγκαράκη , Βάσω Βιλέγκας, Εμινέ Γιεσίρ καθώς και η ίδια η σχεδιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπράβο στην Μπάγια που δεν κολλάει σε τίτλους και δε μένει στάσιμη…

 


Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Αντωνία Καλλιμούκου, Βάσω Βιλέγκας, Εμινέ Γιεσίρ, Μαντώ Γαστεράτου, Μαρία Τσαγκαράκη, Μπάγια Αντωνοπούλου | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση