Έφυγε για Μαλβίδες η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο και τα δυο από τα τρία της παιδιά,  επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για διακοπές… μαγικές και γεμάτες τρέλες τη Παρασκευή το απόγευμα στις 4:30!

Από εκεί πέταξαν για Ντουμπάι όπου θα πάρουν πτήση για Μαλδίβες! Παρά την οικονομική διαμάχη με τον Λάτσιο, η Ελένη θα περάσει ειδυλλιακές διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της!

Όπως όλα δείχνουν ο Ματέο θα μείνει στη ζωή της αφού έχει έρθει πολύ κοντά και με τα παιδιά! Για να καταλάβετε, στο αεροδρόμιο έφτασε πρώτη η Ελένη με την κόρη της Λάουρα και αφού έκαναν βόλτες στα μαγαζιά για μια ώρα περίπου, έσκασε μύτη και ο Μάτέο κρατώντας από το χέρι τον Άγγελο!

Αυτό σημαίνει πως και τα παιδιά τον έχουν αποδεχτεί και δεν αποκλείεται το ζευγάρι μέσα στο 2014 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *