Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Άυριο γάμος γίνεται: Η Γιάννα Αγγελοπούλου παντρεύει την κόρη της Καρολίνα

Άυριο γάμος γίνεται: Η Γιάννα Αγγελοπούλου παντρεύει την κόρη της Καρολίνα

06 - Σεπ - 2013 17:19

Η Γιάννα παντρεύει την κόρη της; Έτσι διαβάσαμε σε κάποιες εφημερίδες. Στο Λονδίνο και μάλιστα σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος της κόρης της πρώην «ισχυρής κυρίας» των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Καρολίνα είναι η όμορφη κόρη της κ. Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον κ. Γιώργο Παρθένη. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην βρετανική πρωτεύουσα όπου ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου το νεαρό, low profile, ζευγάρι.

Πάντως όπως όλα δείχνουν η γαμήλια τελετή θα γίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες και σε στενό οικογενειακό κύκλο όπως ακριβώς έγινε πέρσι τον Ιανουάριο ο αρραβώνας του νεαρού ζευγαριού.

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στην εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, μετά τις οικογενειακές χαρές η Γιάννα θα βρεθεί στην Κρήτη στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου της My Greek Drama.

Πάνε οι καλές εποχές με τα πυροτεχνήματα και τις φωτιές στο Ψυχικό.
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Γιαννα Αγγελοπούλου, Καρολίνα Παρθένη | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση