Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Αγγελική Ηλιάδη: Η απομόνωση σε νησί του Αιγαίου μετά το στραπάτσο με γοητευτικό νεαρό!

Αγγελική Ηλιάδη: Η απομόνωση σε νησί του Αιγαίου μετά το στραπάτσο με γοητευτικό νεαρό!

24 - Φεβ - 2013 11:30

Όλοι την έψαχναν για δηλώσεις. Κανάλια…εκπομπές…μέχρι και ο Αγάθωνας. Η Αγγελική Ηλιάδη όμως μετά το τέλος του διαγωνισμού της Eurovision επέλεξε ν΄ απομακρυνθεί από την Αθήνα για να χαλαρώσει και να απολαύσει τη θέα σε νησί του Αιγαίου, αλλά όχι μόνη.

Κάποιοι πολύ παρατηρητικοί την εντόπισαν με γοητευτικό νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων την επομένη του διαγωνισμού να πίνει τον καφέ της σε γνωστό στέκι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο εν λόγω νεαρός ήταν δίπλα της, διακριτικά σε όλη την προετοιμασία της για το διαγωνισμό και φυσικά και στην τελική βραδιά.

Ελάχιστοι ήταν όμως οι υποψιασμένοι που τον πήραν χαμπάρι…Ωραίος τρόπος να ηρεμήσεις και ν΄αλλάξεις διάθεση. Άλλωστε το να είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου δε σε βοηθάει πολύ…Εκτόνωση και ένταση λοιπόν για το κορίτσι με φρέσκο έρωτα απολαμβάνει φρέσκο αέρα-και όχι μόνο- στο νησί!

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Αγγελική Ηλιάδη | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση