Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Αφροδίτη Γραμμέλη: Άγριο χώσιμο σε Αρναούτογλου…Καρντάσιανς και Ηλιάδη

Αφροδίτη Γραμμέλη: Άγριο χώσιμο σε Αρναούτογλου…Καρντάσιανς και Ηλιάδη

21 - Νοέ - 2013 11:01

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη χθες στα Καρντάσιανς. Κάποιοι σχολίασαν τις πλαστικές της, κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως «δολοφόνησε» τα τραγούδια που ερμήνευσε και σε κάποιους άλλους άρεσε πολύ.

Σχολιάστηκε πολύ και το ότι θέλει να κάνει παιδί με το Σάββα Γκέντσογλου. Γενικά, τα σχόλια ποικίλλουν. Όπως πολλοί τηλεθεατές, έτσι και η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη δεν άντεξε και σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: «Ένα μεγάλο σκυλάδικο είναι η τηλεόραση. Ανεξάντλητη και δεύτερη».

Και όλο αυτό γιατί; Γιατί στην ελληνική τηλεόραση οι καλεσμένοι στις εκπομπές έχουν επίπεδο σαν κι αυτό της Ηλιάδη το οποίο είναι ανεξάντλητο και δεύτερο σύμφωνα με κάποιους. Μετά τη Μενεγάκη, η τηλεκριτικός τώρα ρίχνει πυρά και στην Αγγελική Ηλιάδη. Και μεταξύ μας τώρα… Το χει το δίκιο της! 
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Αγγελική Ηλιάδη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Καρντάσιανς | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση