Μερικές γυναίκες είναι γεννημένες να είναι δυναμικές. Άλλες πάλι δεν μπορούν να διαχειριστούν το «πίσω κείμενο», την υπερανάλυση, την ανασφάλεια και την επιρροή των δικών τους… και προτιμούν να απέχουν απο τις ευθύνες και να παραμένουν πάντα παιδιά. Με το κομμάτι αυτό δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω κανέναν. Άλλωστε, την δεδομένη στιγμή δεν είναι αυτό το σημαντικό. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι είναι πώς πέρα απο τα ονόματα, την αναγνωρισιμότητα, τα λεφτά και τα γούστα αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν είναι ρομπότ.
Είναι άνθρωποι που έχουν τις ανασφάλειές τους… όπως όλοι… τα προβλήματα τους… όπως όλοι… τις κόντρες τους… όπως όλοι και τις τρυφερές στιγμές τους. Οπως ΟΛΟΙ. Ο χωρισμός της Φαίης και του Γιώργου αποτελεί manual για τα νέα ζευγάρια, με τίτλο «Τι πρέπει να μην κάνεις για να μην διαλύσεις τον γάμο σου». Και τα δεδομένα είναι πολύ απλά.
Συμβουλή 1. Δεν δουλεύεις στον ίδιο χώρο με τον σύζυγό. Η τριβή, η καθημερινότητα και το 24 ώρες μαζί φθείρει την σχέση. Μια σχέση που γίνεται ακόμη πιο κουραστική όταν έρχονται στον δρόμο και παιδιά.
Συμβουλή 2. Δεν έχεις κοινό λογαριασμό όταν και οι δυο λαμβάνουν τηρουμένων των τωρινών δεδομένων πολύ καλά λεφτά. Αυτό φέρνει καυγάδες για την διαχείρηση του κοινού ταμείου, μιας και οι προτεραιότητες του ενός διαφέρουν απο αυτές του άλλου.
Συμβουλή 3. Δεν παίρνεις ποτέ τα λεφτά της γυναίκας σου ή τα λεφτά του άντρα σου αντίστοιχα για να τα επενδύσεις. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τα χάσεις και τότε ποιος ακούει την πεθερά.
Συμβουλή 4. Μην αφήσεις ποτέ την μάνα σου και τον πατέρα σου να έχουν άποψή για το σπίτι σου. Ο άντρας σου παντρεύτηκε εσένα… όχι όλο το σοϊ σου. Για παράδειγμα… δεν νοικιάζεις-αγοράζεις σπίτι στην Τήνο, επειδή κάποιος μέσα απο την οικογένεια στο ζητάει αλλά επειδή το θέλει ΜΟΝΟ εσύ.
Συμβουλή 5. Όλοι μας μεγαλώνουμε-Φαίη-και πρέπει να είμαστε καλά με τον χρόνο και τον καθρέφτη μας. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν μένουμε για πάντα όμορφοι και όμορφες. Και πρέπει να συμφιλιωθούμε με αυτό, όσο και αν η δουλειά μας και η εικόνα μας πιέζει για το αντίθετο.
Συμβουλή 6. Στην τηλεόραση ο φόβος ποτέ δεν ήταν σοβαρός αρωγός στην καριέρα ενός παρουσιαστή. Το αντίθετο. Όταν η ανασφάλεια προηγείται της φυσικής παρουσίας τότε το τέλος είναι κοντά.
Είχε καριέρα και πριν τον Γιώργο Φαίη. Θυμήσου το…