Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Τηλεοπτική βόμβα. Το κόψιμο του Survivor και το νέο προϊόν

Τηλεοπτική βόμβα. Το κόψιμο του Survivor και το νέο προϊόν

19 - Μαΐ - 2018 10:40

Πριν από μερικές εβδομάδες σας ενημέρωσα για τον προβληματισμό που υπήρχε για την ώρα μετάδοσης του «Survivor». Αυτό γιατί ο σταθμός ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Βλέπετε, το άγχος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι μεγάλο και θέλουν να προετοιμάσουν το «έδαφος». Έτσι, υπήρχε ο προβληματισμός για το κατά πόσο πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του «Survivor», καθώς ήθελαν να βάλουν τη νέα σειρά στις 21:00.
Εν τέλει η πληροφορία μας επιβεβαιώθηκε, αφού από την ερχόμενη Δευτέρα 21/5 ο σταθμός θα προβάλει την καινούργια του σειρά στην prime time ζώνη.
Τι θα γίνει με το «Survivor»; Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να κόψουν τα highlights που βλέπαμε από τις 21:00 μέχρι τις 22:00 και να προβάλλουν κατευθείαν το νέο επεισόδιο μετά το τέλος της σειράς.
Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, ο οποίος έχει τα δικαιώματα για το reality επιβίωσης στην Κύπρο. Έτσι, οι Κύπριοι φίλοι μας από τη Δευτέρα θα βλέπουν στις 21:00 τη σειρά «Παντρεμένοι κι οι δυο», με πρωταγωνιστές τους Τόνυ Δημητρίου, Άννα Μονογιού, Παναγιώτη Κυριάκου και Ξένια Κωνσταντινίδου.
Για να δούμε; Θα καταφέρουν να κερδίσουν την «μάχη» της AGB;

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Survivor

« Previous Next »

Αναζήτηση