Τηλεθέαση. 600.000 τηλεθεατές επέλεξαν “Αποκαλυπτικά” χθες στο Έψιλον…

Θα μου πείτε τώρα. Επειδή ξεκίνησες να δουλεύεις εκεί γράφεις θετικά; Όχι. Δεν είναι έτσι. Άλλωστε η συγκεκριμενη εκπομπή και πρίν την δική μου συνδρομή-συνεργασία ήταν η πιο πετυχημένη εκπομπή του καναλιού. Κάποιοι λένε πώς ο Φουρθιώτης παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Μπορει να έχουν δίκιο. Ωστόσο έχοντας πλεόν εκ των έσω εικόνα μπορώ να σας διαβεβαιώσω πώς τα νούμερα δεν είναι τυχαία. Και τι εννοώ;

Μπορεί η εκπομπή να κοστίζει στο κανάλι φτηνότερα απ’ όλες τις άλλες εκπομπές του καναλιού… ωστόσο η μεγάλη διαφορά είναι πως τα όποια χρήματα δίνονται… στα «Αποκαλυπτικά” δεν δίνονται στον παρουσιαστή αλλά στην παραγωγή. Τα χρήματα ξοδεύονται σε μοντάζ, συνεργεία, λίνκς και αποστολές… δηλαδή στο παραγωγικό κομμάτι της εκπομπής και όχι σε υπεράκτιους λογαριασμούς παρουσιαστών και παρουσιαστριών.

Αυτό τι σημαίνει δημοσιογραφικά; Αυτό σημαίνει ταχύτητα, εγγύτητα, αντανακλάστικά και πληροφορία. Ρεπορτάζ. Πρωτογενεις πληροφορίες και όχι αναμάσημα.

Αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος και χθές και καθηλώθηκε στο Έψιλον με περισσοτερους απο 600.000 τηλεθεατές να επιλέγουν “Αποκαλυττικά”. Νούμερα αντίστοιχα ακριβών παραγωγών και σειρών άλλων σταθμών στο πραϊμ ταίμ.

Δεν είναι τυχαίο… είναι απλά ωραίο…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα