Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Συμβαίνει τώρα. Έφτασε στην Αθήνα η Πάολα για την κηδεία του Παντέλου

Συμβαίνει τώρα. Έφτασε στην Αθήνα η Πάολα για την κηδεία του Παντέλου

20 - Φεβ - 2016 10:00

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Παόλα. Η τραγουδίστρια που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχασε δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Τον πατέρα της και τον «Μικρό». Το «αγοράκι» της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια συγκλονισμένη με την είδηση του θανάτου του Παντελή επικοινώνησε με τον πρώην άντρα της Φώτη Ζογγλοπίτη και τον ρώτησε «Πες μου ότι είναι ψέματα;» για να ξεσπάσει στ ο τέλος σε λυγμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και η κόρη τους Παολίνα εξέφρασε την επιθυμία να παραστεί στην Κηδεία καθώς εδώ και πέντε χρόνια ο Παντελής ήταν πολύ κοντά της με δώρα και αγκαλιές που η μικρή δεν μπορεί να ξεχάσει.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged κηδεία, Νεκρός, Παντελής Παντελίδης, Παολα, Παολίνα, Τροχαίο, Φώτης Ζογγλοπίτης | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση